Benayoun bekymret for hjemmeformen

Yossi Benayoun håper på opptur på hjemmebane. Newcastles supportere oppfordrer til Robson-hyllest. Ryanair med ekstrafly til Madrid.

Yossi Benayoun håper Liverpool kan gjøre Anfield til sitt fort igjen. De røde har ikke vunnet en ligakamp hjemme på Anfield på seks uker. Israeleren mener det nå må en dramatisk forbedring til om man skal fortsette som tittelutfordrere.

Benayoun ønsker å starte en ny trend i ettermiddagens kamp mot Bolton. Etter uavgjorte kamper på Anfield mot Fulham, West Ham og Hull innser midtbanespilleren at man må begynne å vinne hjemme igjen.

- Det virker som vi spiller bedre på bortebane. Kanskje er det slik fordi vi føler litt mer press på oss på hjemmebane? Alle forventer at vi skal vinne de såkalte "enkle kampene", men i årets Premier League er det ikke mange av denne typen kamper som går etter planen, slår Benayoun fast til Liverpool Echo.

- Lag kommer til Anfield og spiller kontringsfotball, og det gjør det vanskeligere for oss. Vi må prøve å skape flere sjanser, og ta vare på de vi får, legger han til.

Benayoun mener at Liverpool har savnet Fernando Torres sårt, og anser det som en av årsakene til at de røde ikke har vunnet en ligakamp på Anfield siden 3-0 seieren over West Bromwich den 8.november.

- Det hjelper ikke vår sak at vi har vært uten Fernando Torres. Alle vet hvor viktig han er for oss. Men vi kan ikke bruke det som unnskyldning. Vi må bli bedre på hjemmebane om vi ønsker å vinne tittelen. Vi må skape flere sjanser og score flere mål. Så enkelt er det.

Newcastle vil ha Liverpool med på Robson-hyllest
Newcastles supportere planlegger en hyllest til sin tidligere manager Sir Bobby Robson når Liverpool gjester St James' Park på søndag. Robson har kreft og ligger for døden, og supporterne i nordøst ønsker å vise hva han har betydd for dem. Nå oppfordrer de den røde horde til å ta del i hyllesten.

- Newcastles supportere har bestemt seg for å hylle Sir Bobby og ønske ham en god jul. Vi har mottatt utmerket og positiv respons fra Liverpools supportere når det gjelder disse planene, etter å ha postet planene på noen av Liverpool-supporternes websider, sier Tom Lynch i Newcastle supporterklubb til Liverpool Echo.

- Liverpools tilreisende fans er hjertelig velkomne til å ta del i hyllesten av en av de største managerne i engelsk fotball gjennom tidene, legger han til.

Ekstrafly til Madrid
Ryanair setter opp et spesialfly til Madrid for å frakte Liverpool-supportere til storkampen mot Real den 25.februar. Det melder Liverpool Echo. Flighten vil ha avreise fra Liverpool om morgenen den 25.februar, og vil returnere fra Madrid påfølgende ettermiddag.