Benayoun benekter klubbytte

Etter at Portsmouth i dag erklærte interesse for Yossi Benayoun, kontrer nå spilleren selv med å si at han vil bli på Anfield karrieren ut. Moore med skryt til Rafa.

Portsmouths manager Harry Redknapp avslørte i dag at han ikke bare sikler etter å kjøpe Peter Crouch, men også er interessert i å hente Israels landslagskaptein, Yossi Benayoun, fra Liverpool. Det har vært spekulert i at innbytterbenken i Liverpool kan ha gjort Benayoun rastløs hos de helrøde, men spilleren som scoret et tosifret antall mål i sin debutsesong benekter overfor Jewish Chronicle at han har tenkt seg noe sted:

- Det er tre eller fire klubber i England som er villige til å kjøpe meg etter sesongen jeg har hatt. Men jeg vil bli i Liverpool karrieren ut. Det rører virkelig ved meg når jeg entrer banen på Anfield og publikum begynner å synge.

Videre kan Liverpools Israeler fortelle at han tror et mentalt problem har utviklet seg i klubben grunnet ligamesterskapets fravær siden 1990.

- Det kan være at etter så mange år uten å bli mestere har et mentalt problem utviklet seg i klubben. Du må huske at dette er verdens tøffeste liga, og at Liverpool aldri kommer til å være favoritter. Jeg forstår at det kan være vanskelig å holde seg på toppen, men slike ting kan endres fort.

Moore hyller Rafa
Tranmeres manager, Ronnie Moore, hyller Rafa Benítez som en av fotballverdens største managere i forkant av at hans lag skal møte Liverpool under årets sesongoppkjøring. Sjefen for Liverpools naboer hevder videre at han vil like å teste sine menn mot et lag som har vunnet gjevt sølvtøy både i hjemlige cuper og i Europa. Teamtalk siterer Tranmere-sjefen på følgende:

- Rafa har gjort en fantastisk jobb i Liverpool, og han har vist at han er en av de største managerene i verden.

- Ikke mange har vunnet Champions League, og det vil være en nytelse å sette mitt lag oppimot hans. Det er tidligere enn vanlig for oss å spille en vennskapskamp hjemme, men vi ville passe inn i Liverpools plan før de reiser på sin tur til Sveits.