Benayoun blir

Liverpool gjentar at Yossi Benayoun vil forbli på Anfield, til tross for rykter om at israeleren kan være på vei til Roma. Seier for Lucas og Brasil i OL.

Yossi er ikke et agn
Liverpool Echo gjentar at Yossi Benayoun har fått klar beskjed fra de røde om at hans tjenester fortsatt er ønsket på Anfield. Israeleren har hele tiden uttrykt ønske om å fortsette sin karriere på Merseyside, men med behov for å finansiere et trolig kjøp av Gareth Barry og kanskje også en ving har det blitt spekulert i om Yossi kan være en av dem som blir ofret på transferbenken. Ikke minst siden Roma har annonsert at Benayoun er en av de spillerne de ønsker å sikre seg.

Echo hevder imidlertid at Liverpool ikke behøver å selge Benayoun for at dealen med Gareth Barry går i orden, og at Rafael Benitez ser på den allsidige spilleren med en nese for scoringer som en viktig del av sin tropp.

Lokalavisen kommer imidlertid ikke nærmere inn på hvordan og når et kjøp av Barry skal gjennomføres.


1-0 til Brasil
Et sterkt Brasil vant i formiddag 1-0 over et Belgia som avsluttet med ni mann, i OL. Aggressive belgiere holdt lenge stand, men like etter at nøkkelspilleren Vincent Kompany ble sendt i dusjen scoret Hernandes vinnermålet etter 79 minutter.

Lucas spilte hele kampen sentralt på Brasils midtbane, noe også Liverpool-linkede Rafinha gjorde på høyrebacken.