Benayoun takket nei til russiske rubler

Daily Mail hevder at Yossi Benayoun takket nei til et lukrativt tilbud fra Spartak Moskva like før transfervinduet stengte. Billettinformasjon 3.runde i ligacupen mot Crewe. Keegan sa opp i Newcastle.

Ifølge tabloidavisen Daily Mail skal Yossi Benayoun ha takket nei til et lukrativt tilbud fra Spartak Moskva like før transferdeadline. Israeleren skal ifølge avisen ha blitt tilbudt £3.5M for å skrive under for den russiske klubben, og han skal i tillegg ha blitt tilbudt dobbel lønn av hva han har i Liverpool.

Benayoun skal imidlertid ha gjort det klart at han ønsket å fortsette karrieren i Liverpool. Tidligere i sommer viste både Manchester City, Tottenham og West Ham interesse for den israelske landslagskapteinen, men Rafael Benitez ønsket seg ikke å kvitte seg med 28-åringen.

Billettinfo Crewe
Billettkontoret på Anfield har sluppet detaljene for billettsalget til ligacupkampen mot Crewe på Anfield tirsdag 23.september. En voksenbillett vil koste £24 over hele stadion.

Tidligere aksjeeiere kan kjøpe billetter mandag 8.september. Sesongkortholdere slipper til tirsdag 9. og onsdag 10.september, mens billetter selges for de med Members/Fancard i perioden torsdag 11.september til tirsdag 16.september. Skulle det være igjen billetter etter dette salget, vil disse bli lagt ut for general sale fra onsdag 17.september.

Sesongkortholdere og fankortholdere som kjøper billett til denne kampen vil bli prioritert når billetter til eventuelle fremtidige hjemmekamper i ligacupen skal selges senere i sesongen.

Keegan ferdig i Newcastle
Liverpool-legenden Kevin Keegan har sagt opp som manager i Newcastle United. Keegan har holdt seg borte fra treningsfeltet siden mandag, etter at han røk uklar med styret over hvordan klubben blir styrt.

- Jeg har jobbet desperat for å finne en vei fremover i forhold til direktørene, men det har ikke vært mulig, uttaler 57-åringen i en pressmelding.

- Det er min oppriktige mening at en manager må få ha det sportslige ansvaret, og at ingen klubb bør tvinge på en manager en spiller han ikke ønsker. Jeg ønsker Newcastle United lykke til i fremtiden og synes forferdelig synd på spillerne, staben og ikke minst supporterne. Jeg har ingen annen mulighet enn å si opp min stilling.