Benayoun unnslapp terroristbombe

Yossi Benayoun var bare fem minutters gange unna da to palestinske selvmordsbombere slo til i hans fødeby, Dimona. Liverpool-spilleren er ok, men var så nære at han hørte eksplosjonene.

Engelsk presse rapporterer at Yossi Benayoun bare var fem minutter unna da en terroristbombe gikk av i den israelske byen Dimona i går. 27-åringen besøkte sine foreldre da to selvmordsbombere slo til. Benayoun skal ha hørt både eksplosjonene og skuddvekslingen som drepte en israelsk kvinne og de to palestinske attentatmennene.

Liverpool-spillerens foreldre bor bare fem minutters gange fra åstedet, melder The Guardian.

- Yossi var på besøk hos sine foreldre, som bor like ved, bekrefter hans agent Ronen Katsav.

- Dette er en liten by, og Yossi hørte eksplosjonene og flere skudd. Etterpå har han mottatt en rekke telefoner fra venner som lurte på om han var ok etter det som skjedde. Det er han, og han vil spille for Israel, legger Katsav til.

Benayoun er født og oppvokst i Dimona, og startet karrieren sin hos regionens største lag, Hapoel Bersheva.

Liverpool-spilleren skal senere i går ha reist til Tel Aviv for å trene med det israelske landslaget foran kampen mot Romania. Han ønsket ikke å kommentere hendelsen til lokale medier, men sa han var ok, og sa at han ville snakke om det som skjedde når han som Israels lagkaptein må møte media på pressekonferansen foran landskampen.