Berømmer unge angripere

Academy manager John Owens gratulerer Nathan Eccleston med forfremmelse og Lauri Dalla Valle med ny kontrakt. Juniorene spiller hjemme mot Wolves i morgen.

I sin ukentlige spalte på liverpoolfc.tv forteller Owens om noen gode dager, ikke minst for et par av klubbens unge spisser.

- Jeg vil først få hylle Nathan Eccleston (bildet) etter at han ble forfremmet til Melwood tidlig denne uka.

- Han er en ung man med beina plantet på jorda og har en utmerket innstilling. En kan forestille seg hvor glad han var over å bli fortalt nyheten sist tirsdag.

- Han scoret mange mål for U18 forrige sesong, og har vist glimt av hva han har kapasitet til når han har fått sjansen for reservene. Forhåpentligvis kan han nå etablere seg hurtig på mannskapet som Gary Ablett disponerer.

- Det har også vært en god uke for Lauri Dalla Valle som signerte profesjonell kontrakt sist fredag. Lauri har hatt en rekke gode kamper denne sesongen og gjorde det bra da han han var innbytter for reservene mot Chelsea i forrige uke.

- Ute på banen vant igjen U18 sist helg, noe som betyr fem seire på seks ligakamper denne sesongen. Thomas Ince viste spesielt god form og scoret et mål da vi vant 3-1 mot Crewe, og Marvin Pourie sørget for de to øvrige målene.

- De er i ferd med å utvikle en vinnermentalitet som er meget positivt, og det er ikke minst fint å se at dette er blitt gjort uten at vi har benyttet de samme 11 i hver kamp. Det betyr at vi har bredde i troppen. Nå er det viktig at vi ikke ser for langt fram og fortsetter å utvikle både laget og individuelle spillere.

- Vi har en interessant kamp mot Wolves på akademiet på lørdag og som vil ble en helt annerledes test for våre gutter enn hva som var tilfellet mot Crewe.

- Crewe har alltid vært kjent for å være et spillende lag, mens lag vi har møtt fra Wolves opp gjennom årene har vært med store og sterke spillere.

Avspark for U18 mot Wolves i morgen er kl 12.30, og vi kommer til å følge kampen her på liverpool.no via vår mann Einar Kvande som er på Merseyside.