Ble lokket av Torres

Stjernespillere overbeviste Babel om at han burde reise til Anfield, mens Fernando Torres vanskelig ser for seg en fremtid i LFC uten Rafa. Riise med for Norge, og Benayoun best i siste kamp.

Savner spilletid
Ryan Babel sier til LFC Magazine at Liverpools suksess, og spillere som Steven Gerrard og Fernando Torres gjorde at han valgte å forlate Ajax til fordel for de røde. Det har gått litt opp og ned for 21-åringen så langt, som til tross for sju scoringer har slitt med å få spilletid fra start under Rafael Benitez.

- Liverpool hadde vist interesse to år tidligere, men da kjente jeg lite til klubben, forklarer Babel.

- I sommer var det annerledes. Liverpool hadde kommet til to finaler i Champions League og jeg hadde blitt imponert over hva Steven Gerrard hadde vist. Jeg følte at det ville være fantastisk å spille på samme lag som en slik stjerne.

- Min agen kunne også fortelle meg at Liverpool hadde kjøpt Fernando Torres, og da ble jeg virkelig interessert. Jeg ønsker å vinne noe, og det er derfor jeg kom til denne store klubben.

- Det sier seg selv at jeg gjerne skulle hatt mer spilletid her. Jeg har ambisjoner og ønsker å spille, men jeg forstår tankene til Benitez.

- Han har et opplegg med rotering, noe jeg visste før jeg kom hit. Han annonserer de elleve som starter en time før avspark, og du får aldri et hint på trening hvorvidt du skal spille eller ikke.

- Jeg synes ikke det er noe problem for meg å være på banen i 90 minutter. Det er tøft med det enorme tempoet som er i Premier League, og også når vi møter de såkalte mindre lagene, og jeg må jobbe hele tiden. Jeg vil imidlertid aldri svikte mine oppgaver.


Bekymret for Rafa
Tom Hicks har uttalt at man ønsker Rafael Benitez i hvert fall til managerens kontrakt løper ut i 2010, og toppscorer Fernando Torres innrømmer at han har vært bekymret for fremtiden til landsmannen som hentet ham til Anfield.

- Jeg kan ikke se for meg et Liverpool uten Rafael Benitez, sier Fernando. - Jeg vet ikke hva som vil skje dersom han skulle reise. Det er ikke bare de spanske spillerne som er bekymret for Rafa.

- Manageren har kjøpt mange spillere og gitt dem støtte. Vi håpet at alt ville bli løst til det beste både for ham og for klubben.


Riise med mot Wales
6. februar er det privatlandskamper rundt om i hele Europa. John Arne Riise har i dag blitt tatt ut i Norges tropp, men slipper å reise langt siden elevene til Åge Hareide skal spille borte mot Wales.


Hattrick ga bestemannspris
Både skribenter og lesere på Liverpools egen hjemmeside, og på liverpool.no, var enige etter kampen mot Havant og Waterlooville at tremålscorer Yossi Benayoun var best hos de helrøde.

Leserne hos liverpoolfc.tv mente at Pennant og Lucas var på de neste plassene, mens journalistene hadde byttet om på den rekkefølgen.