Bli med på Carraghers Testimonial-Dinner

28. mars arrangeres Jamie Carraghers Testimonial Dinner i Oslo. Dette er en unik mulighet til å møte en av klubbens mest fremtredene spiller de siste 10 årene.

Hei Skandinaviske venner,

 

 I anledning mitt "Testimonial Year", for å feire mine 10 sesonger i Liverpool FC, vil jeg gjerne få invitere dere alle på en festmiddag den 28. mars på Radisson SAS Scandinavia i Oslo.

 

Sammen med Supporterklubben vil vi sy sammen et program som jeg håper og tror vil være både interessant og spennende. Hold derfor allerede nå av den datoen i Oslo.

 

Et av målene mine med mitt "Testimonial Year" er å samle inn penger til lokale veldedigheter. Gjennom "Jamie Carragher's Fundation" har jeg hatt muligheten til å gi noe tilbake fra byen jeg kommer fra. Det er ofte barn og ungdom som få nytte av pengene jeg klarer å samle inn.

 

 Alt overskudd fra denne kvelden vil gå til skoler eller organisasjoner på Merseyside som trenger det.

 

I tillegg til diverse underholdning fra scenen denne kvelden kommer jeg også til å ha med personlig, signerte effekter som vil bli auksjonert bort.

 

 Jeg setter stor pris på deres støtte og håper å se mange av dere i Oslo i mars!

 

 Med vennlig hilsen,

 

Jamie Carragher

Liverpool FC

 

 

 

Utvidet aldersgrense

Det har skjedd noen endringer siden The Kopite 4 gikk i trykken. Så vennligst legg merke til følgende:

 

·          Det er INGEN aldersgrense på arrangementet. Du behøver med andre ord ikke være over 18 år for å melde deg på, slik det står i medlemsbladet.

·          Dørene åpnes klokken 18.00 for registrering (ikke kl 19.00 slik det står i medlemsbladet). Fra kl 18.15 til kl 19.00 vil det være mulig å bli tatt bilde av sammen med spilleren sammen med sølvtøy fra klubbens pokalsamling.

·          Phil Thompson, en mann som har fulgt Jamies karriere fra reservelaget og frem til blir med oss fra scenen for å oppsummere karrierens hans så langt.

·          Antrekk: Vi har fått noen spørsmål om det. Dette kommer til å være en såkalt ?pen setting? og mange kommer til å ha dress/kjole, men det er ikke påkrevd. Antrekk for kvelden blir dermed: ?pent?.

 

Påmelding og program

Supporterklubben tar i mot påmeldinger til "Jamie Carragher's Testimonial Dinner" fortløpende.

 

Tid: 28. mars, 2009

Sted: Radisson SAS Scandinavia Hotel, Oslo (Holbergs plass)

 

Foreløpig program:

Kl 18.00: Dørene åpnes

Kl 18.15-19.00: Bildemulighet sammen med Jamie Carragher

Kl 19.30: Middagen begynner (husk å kjøpe drikkebonge før du går inn)

Kl 20.00: Diverse underholdning fra scenen

Kl 00.30: Slutt

 

Pris: kr 995,- pp

 

Bestillinger sendes til [email protected] og må inneholde:

1.       Navn og medlemsnummer for deg/dem du bestiller for

2.       Antall plasser, telefonnummer til kontaktperson

3.       Bord på ti personer kan kjøpes samlet, anmerk i så fall at du ønsker det

 

Påmelding er ikke godkjent før den er betalt. Vi sender ut giro som må betales innenfor fristen. Etter 1. februar vil det være mulig for også ikke-medlemmer å melde seg på hvis fortsatt ledige plasser.


Overnatting

Radisson SAS har satt av noen rom i tidsrommet 27-29. mars til arrangementet til følgende priser: kr 995,- pr natt for enkelt eller dobbeltrom.

Deltakerne bestiller og betaler rom selv. Kontakt hotellet Callsenter på 02525 evt send email til: [email protected], og oppgi kode: KKLIVo8