Bli med på Supportertreff i Oslo 4. august

I forbindelse med treningskampen mot Vålerenga tirsdag 5. august arrangerer vi stort Supportertreff i Oslo kvelden før kvelden. Kjøp billetter til treffet nå.

Mandag 4. august arrangerer altså Supporterklubben stort treff på Rockefeller. Her blir det underholdning og opplegg fra scenen med gjester fra inn og utland, stands av våre samarbeidspartnere og ikke minst mange hundre røde venner i salen!

Billetter: Per 30.7 er det fortsatt et par hundre billetter igjen. Ca 600 billetter er solgt. Men vi regner med at der kommer en del på "døra" på kvelden. Hvis du vil være garantert å komme inn så klikk deg inn på linken under og bestill billett NÅ!

ShareLiverpool kommer: Rogan Taylor fra ShareLiverpoolFC kommer til Oslo mandag og kommer til å holde et innlegg vedrørende status for denne organisasjonen. Her blir det også mulighet til å komme med med spørsmål fra salen vedrørende Liverpool FCs fremtidig og nåværende eierskap.

Auksjon: Ray of Hope. Tidlig på kvelden kommer vi til å auksjonere ut to signerte "legendebilder" til inntekt for Ray Kennedy. Her skal de auksjoneres ut følgende:

1. Signert grafikkbilder av Jimmy Case. Bilde viser scoringen fra 1977 FA-Cup finalen. Bildet er personlig donert av Jimmy som er en nær venn av Ray.

2. Legendebilde. 13 Liverpoollegender samlet på ett brett. Signert av alle, inkludert Ray Kennedy. De andre er Bruce Grobbelaar, Phil neal, Joey Jones, Terry McDermott, Ronnie Whelan, Tommy Smith, Jimmy case, Alan Kennedy, Ian Rush, Ian Callaghan, Brian Hall, David Fairclough.

Liverpool FC lander i Oslo først mandag kveld. Kvelden før kamp er det alltid umulig å få en spiller med på noe som helst - det har med profesjonelle koder å gjøre. Vi jobber imidlertid med å få en representant fra LFC til treffet. Vi regner ikke med å vite noe sikkert om det før samme kveld.

Billetter VIF-LFC: Det meste er som kjent utsolgt av billetter. Vi regner med å ha en liten rest av ubetalte billetter. Disse vil være i salg fra klokken 14.00 på Rockefeller mandag.

DJ André står for musikken (vi sier ikke mer).

Konsert med Det Betales
Kvelden avsluttes med konsert av Det Betales - verdens beste Beatles tribute-band, som alltid sørger for topp stemning fra scenen. Her er det bare å rense stemmebåndet og gjøre det klar til Liverpoolmusikk av ypperste kvalitet.
Sjekk Betales på YouTune.


Treffet starter klokken 19.00. NB: Det er 18 års aldersgrense!

Det koster å leie Oslos største scene og det å ha et bra konsertband. Dette arrangementet vil aldri gå i pluss for Supporterklubben. Likevel må vi dekke inn noe av utgiftene. Vi legger opp til følgende priser, som vi tror er overkommelig for en rød helaften:

For medlemmer gjelder følgende pris: kr 100,- pluss avgift.
(Billettene kan hentes ut gratis på Narvesen, 7-Eleven eller Posten)

KLIKK HER FOR Å BESTILLE BILLETT

Åpent hus tidligere på dagen
Tidligere på dagen blir det "Åpen SupporterCafe" fra kl 14-17. Dette for også å gi et tilbud til den yngre garden. Det vil være gratis entre og som sagt åpent for alle aldersgrupper.

Her vil det være souvenirsalg, gjester fra Liverpool, "Billettkontor" for det som måtte være igjen av billetter, Liverpoolmusikk, DVDer, noe å bite i og ikke minst masse Liverpoolprat.

Klikk her for kartbeskrivelse til Rockefeller

Vi sees i Oslo mandag!