Bolton-kapteinen krysser fingrene for LFC

Bolton-kaptein Kevin Nolan håper Liverpool blir ligamestere denne sesongen. Det vil i så fall bli enda større enn Istanbul, mener han.

Han var i Istanbul og så Liverpool vinne Champions League. Dersom de røde vinner Premier League denne sesongen, vil han synes det er en enda større begivenhet. Det er nesten ikke til å tro at mannen som mener dette er lagkaptein for lørdagens motstander, Bolton. Kevin Nolan er imidlertid scouser, og rød supporter like god som noen.

- Det har vært mye snakk om at Manchester United kan tangere Liverpools 18 ligamesterskap om de går til topps denne sesongen. Det er noe jeg håper aldri skjer, uttaler 26-åringen til Press Association.

- Som Liverpool-gutt og supporter av klubben siden guttedagene, må jeg bare innrømme at jeg aldri trodde det skulle skje. Dersom det skjer, vil det utvilsomt smerte alle med tilknytning til Liverpool FC og alt det klubben har oppnådd.

- Dersom United klarer å ta sin 18.ligatittel vil de fortjene den, ettersom de har vært fantastiske de siste 15 årene. Da jeg vokste opp som ung gutt i Liverpool fikk jeg litt pes fordi jeg hadde Lee Sharpe og Eric Cantona som favorittspillere, men jeg elsket også Steve McManaman og John Barnes. Og jeg ønsket alltid at både Liverpool og Everton skulle gjøre det bra.

- Jeg blir behandlet svært bra av både Liverpool-supportere og Everton-fans når jeg er ute på byen i Liverpool.

Nolan ble frigitt av Liverpool FC som skolegutt, men det har ikke bidratt til å dempe hans entusiasme for Anfield-klubben.

- Det ville være storartet om Liverpool vant ligaen igjen, da det vil bety utrolig mye for supporterne. Da de vant Champions League i 2005 var det helt utrolig hvor mange fans som var ute i gatene. Jeg kom ikke tilbake fra Istanbul i tide til å rekke lagets seiersparade med trofeet. Jeg satt på flyplassen i Istanbul. Men jeg har sett paraden på TV, og mange i min familie var tilstede.

- Istanbul var fantastisk, men å vinne ligaen ville overgå det. Jeg tror ikke Liverpool er langt unna å klare det nå. Dybden i troppen er kanskje ikke like god som hos Man Utd og Chelsea, men førsteelleveren er minst like god som den de andre to råder over. Det har Liverpool bevist denne sesongen, ved å slå dem begge.