Bournemouth låner Lindfield

Reservelagsangriper Craig Lindfield lånes ut til League Two-klubben Bournemouth frem til 20. september. Bond glad for å hentet 19-åringen. Avtale ut året?

Craig Lindfield skal den neste måneden spille for Bournemouth i League Two. 20-åringen er født på Wirral og er Liverpools eget produkt. 19-åringen var på lån i Notts County og Chester forrige sesong. Angriperen var med å vinne FA Youth Cup i 2006 og 2007, og han scoret 11 mål totalt i juniorcupen på de to sesongene. Han har fremdeles til gode å debutere på de rødes førstelag, men har spilt et par treningskamper. Den første kom mot Crewe i juli 2006, da han scoret kampens eneste mål.

Bournemouth må kjempe en tøff kamp for å overleve i The Football League. Sydkystklubben startet sesongen med minus 17 poeng. Sesongens to første kamper endte 1-1. Rotherham ligger i øyeblikket over nedryksstreken med minus 11 poeng, mens Luton Town har tolv poeng opp til "The Cherries".

Bournemouths manager Kevin Bond er fornøyd med å få angriperen til Fitness First Stadium.
- Han har vært ute på lån tidligere. Noen ganger er de mye bedre med noe erfaring, uttaler Bond til Bournemouths offisielle nettside.

- Craig har gått gradene i Liverpool, og han er høyt ansett. Han har scoret mange mål, og de har sett etter en mulighet for å gi ham noen kamper.

Bournemouth hevder at spilleren på lån frem til slutten av året.
- Dette er en ideell sjanse for ham. Jeg tror det er et god signering for oss. Han vil være her ut året, han er klar til å prestere på dette nivået. Han er ivrig etter å komme hit og vise oss hva han kan. Jeg er glad for å ham ham her.