Bridge i søkelyset

Engelsk presse er samstemt i at Wayne Bridge er sistemann som er ført opp på ønskelista til Rafael Benitez, når Liverpool ønsker å styrke troppen i dette transfervinduet.

De røde skal ikke ha kommet med et formelt bud på Wayne Bridge, men 27-åringen skal være en som blir fulgt nøye på Anfield.

Det er ingen hemmelighet at Rafa Benitez tidligere har sett på spillere som kan fylle flere plasser og der igjen være nyttig for hans tropp, selv om det gjerne har vært spillere som kan fungere i ulike posisjoner i forsvaret.

Bridge har en fortid som venstreving, og vil kunne være et alternativ også på midtbanen selv om det er på venstrebacken han har skapt seg en karriere som til nå har gitt ham 27 landskamper og 1 mål for England.

Den offensive forsvareren skrev nylig under en ny og lukrativ kontrakt med Chelsea, men i kamp med Ashley Cole og dermed relativt lite spilletid kan det være at både klubb og spiller kan være villig til å gjøre en handel med LFC. En tidligere låneperiode hos Fulham understreker nettopp det.

Wayne Bridge:
Født: 05.08.80 i Southampton
Høyde: 1,78 cm
Klubber: Southampton 1998-2003, Chelsea 2003-2008, Fulham 2006 (utlån)
27 landskamper og 1 mål for England.