Bruna signerte proffkontrakt

Gerardo Bruna har skrevet under på sin første profesjonelle kontrakt i Liverpool, og er nå bundet til klubben frem til sommeren 2010. LFC Magazine også på kinesisk. Reading har ladet opp i Spania.

Liverpoolfc.tv melder at den unge argentineren Gerardo Bruna har signert sin første proffkontrakt med Liverpool, og er nå kontraktsbundet til Anfield-klubben frem til sommeren 2010.

17-åringen følger dermed i fotsporene til spanjolene Daniel Pacheco og Daniel Ayala, som også har signert proffkontrakter med de røde.

Bruna, som kom til Liverpool fra Real Madrids ungdomsakademi, har vært fast inventar i Gary Abletts reservelagstropp denne sesongen.

- Gerardo er svært talentfull, og er en mann for fremtiden, uttaler Ablett til klubbens offisielle nettsted.

LFC Magazine på kinesisk
Liverpool er populære i Asia, og nå skal LFC Magazine utgis på morsmålet til fans i Hong Kong, Kina, Taiwan, Singapore og Malaysia.

Daglig leder Rick Parry håper at lanseringen av LFC Magazine i Det Fjerne Østen skal vise seg å bli en suksess.

- Alle i Liverpool FC har gode minner fra vårt opphold i Hong Kong i fjor sommer. Vi fikk en fantastisk varm mottakelse. Nå lanserer vi LFC Magazine på kinesisk i Hong Kong, som en takk til våre lojale supportere i regionen, uttaler han.

Reading har ladet opp i Spania
Reading har ladet opp til morgendagens kamp mot Liverpool med et firedagers treningsopphold i Spania. The Royals satte kursen mot Malaga sist søndag, og har fått flotte treningsforhold mens uværet har rast over England.

- Dette var slett ikke noe ferieopphold. Vi har trent hardt med tanke på Liverpool-kampen, uttaler midtbanespiller Stephen Hunt til Readings offisielle nettsted.

Han rapporterer ellers at gjestene ikke har pådratt seg noen nye skadeproblemer under treningsleiren.

- Vi så Liverpools kamp mot Inter på fjernsyn, og det var et flott resultat for dem. Vi vet det blir tøft for oss på Anfield. Atmosfæren er alltid god der. Jeg likte å spille der i fjor, og gleder meg nå også.

Reading vant som kjent hjemmekampen mot Liverpool i desember med 3-1, og Hunt håper nå å vinne begge kampene mot de helrøde. Gjestene må klare seg uten forsvareren Graeme Murty, midtbanespillerne Emerse Fae og Brynjar Gunnarsson og vingen Glen Little. Det er godt mulig at Steve Coppell vil stille med akkurat det samme laget som har beseiret Manchester City og Middlesbrough i de to siste kampene. Da vil i så fall Readings startoppstilling se slik i morgen: Hahnemann; Rosenior, Shorey, Bikey, Ingimarsson; Harper, Matejovsky, Oster, Hunt; Doyle, Long.