Bruna til finale

Spania U17 slo Nederland U17 2-1 etter ekstraomganger i semifinalen i U17-EM. Gerardo Bruna igjen ubenyttet reserve. Finnan fortsatt nei til landslaget. Kewell tilbake for ”The Socceroos”.

Gerardo Bruna var ubenyttet reserve da Spania U17 beseiret Nederland U17 2-1 etter ekstraomganger i semifinalen i U17-EM. I finalen som vises direkte på Eurosport førstkommende fredag kl. 18:30, venter Frankrike. Franksmennene sikret finaleplass etter seier i straffesparkkonkurranse mot vertsnasjonen Tyrkia. Spania og Frankrike møttes også i gruppespillet, og da endte det 3-3.

Gerardo Bruna har fått svært begrenset med spilletid så langt i mesterskapet. Han har kun vært på banen i en av fire kamper. I den nevnte kampen mot Frankrike kom den tidligere Real Madrid-spilleren inn da det gjensto 16 minutter.

Finnan fortsatt nei til landslaget
Irlands nye landslagssjef, Giovanni Trapattoni, hadde i forrige uke samtaler med Steve Finnan, Andy O'Brien og Stephen Ireland i håp om å overtale disse til igjen å spille på det irske landslaget. Foreløpig ser det ikke ut som Trapattoni har lykkes. Ingen av spillerne er med til de kommende privatlandskampene. Italieneren lar imidlertid døren stå på gløtt dersom trioen skulle ombestemme seg.
- Det er nå opp til dem og bestemme hva de skal gjøre, sa Trapattoni på dagens pressekonferanse der han presenterte troppen til oppgjørene mot Serbia og Colombia.

Kewell tilbake for "The Socceroos"
Harry Kewell kommer til å bli frigitt av Liverpool når hans kontrakt går ut i sommer, men han kan få verdifull kamptrening i jakten på ny klubb. 29-åringen er nemlig tatt ut i Australias tropp til privatlandskamp mot Ghana i Sydney 23.mai.