Campbell tvilsom for Portsmouth

Sol Campbell er det største skadeproblemet til Portsmouth før morgendagens kamp på Anfield. Krisztian Nemeth håper å bli spilleklar i løpet av de neste tre ukene.

Hamstring-problem for Campbell
En "stram" hamstring for kapteinen Sol Campbell er den største usikkerheten til Portsmouth når Tony Adams leder laget for første gang onsdag kveld.

Glen Johnson og Glen Little vil trolig fortsatt være ute med henholdsvis skadet hamstring og lyske.

Niko Kranjcar spilte seks minutter som innbytter i siste kamp mot Fulham, etter å ha vært ute som følge av en ankeloperasjon, og ventes å få mer spilletid på Anfield. Sean Davis er også tilgjengelig igjen etter å ha sonet en kamps karante.


Nemeth uten smerter
I en blogg på et ungarsk nettsted, skriver Krisztian Nemeth at han i går for første gang kunne gjennomføre en skikkelig økt med løping uten å kjenne smerte.

19-åringen ble operert bak i leggen i begynnelsen av denne måneden og er i rute til å bli spilleklar etter de seks ukene han var ventet å være ute. Angriperen skriver at han håper å kunne rekke reservelagskampen mot Wigan 18.november.

Forrige sesong var for øvrig den unge ungareren heller ikke spilleklar før 27.november, etter å ha pådratt seg en kneskade, da han debuterte med å score to mål i sin debut mot Manchester City og nettet totalt seks mål på sine fire første kamper for reservene.