Capello imponerte Crouch og Gerrard

Peter Crouch og Steven Gerrard mener fremtiden ser lys ut for England under Fabio Capello. Italieneren tok Liverpool-duoen med storm under sin første kamp som England-sjef mot Sveits i går.

Peter Crouch og Steven Gerrard er imponert over sin nye sjef på landslaget, Fabio Capello, etter at duoen i går var med på å slå Sveits 2-1 i en privatlandskamp på Wembley.

- Han er en manager som vet hva han vil. Han får frem budskapet sitt med en gang, sier Crouch som kom inn som innbytter i andre omgang.

- Engelsken hans er veldig bra, noe som overrasket mange av spillerne. Han hadde ikke problemer med å gjøre seg forstått på engelsk. Han hadde et budskap, og det kom frem sterkt og klart, og vi vet alle hvor vi står nå, legger han til.

- Mannen har noe ved seg som får alle til å sitte stille og lytte umiddelbart, sier Crouchy til Liverpool Daily Post.

Lagkamerat Steven Gerrard er enig, og er samtidig glad for at han fikk bære kapteinsbindet mot sveitserne.

- Når en manager med et omdømme som Fabio Capello gir deg kapteinsvervet, er det gjevt. Jeg tror alle spillerne i garderoben ville ha takket ja til et slikt tilbud, sier mannen som la opp til seiersmålet mot Sveits i går. Nå tror han på en ny spennende æra for England.

- Det var fint å vinne, men dette laget kan bli mye bedre. Det var en del positivt å ta med seg videre, og det var en grei kamp. Men vi vet at vi under denne manageren må ta mange steg opp på nivåstigen før vi er virkelig fornøyde. Vi har blitt virkelig imponerte over hans ideer og metoder. Han er utvilsomt en vinner. Men det vil ta tid før spillerne har tilpasset seg hans ønsker og måten han vil at vi skal spille på. Men det var noen positive tendenser i går. Jeg tror fremtiden er lys. Vi har en veldig god manager, som har imponert meg over de to-tre dagene jeg har jobbet sammen med ham.

- Nå er det viktig at vi ikke blir for revet med, og bidrar til å øke forventningene for mye. Det er fortsatt tidlig, og selv om vi startet med en seier er det mye hard jobbing som gjenstår.

Gerrard spilte i en sentral midtbanerolle sammen med Jermaine Jenas i går, med Gareth Barry som anker bak seg. Scouseren skulle støtte den ensomme spissen, Wayne Rooney.

- Jeg fant meg fort til rette. Manageren ba oss midtbanespillerne om å støtte spissen, og jeg føler at de to scoringene kom som en følge av det.

- Manageren fortalte oss laget først to timer før avspark, noe som var litt uvant i forhold til tidligere. Vi har vanligvis fått vite laget et par dager før kampen. Men jeg tror vi kan venne oss til de nye formasjonene under den nye manageren, avslutter Gerrard.