Carra ber fansen være tålmodig

Jamie Carragher legger ikke skjul på at fansens frustrasjon fra tribunen på lørdag påvirket spillerne. Vanskelig å erstatte Xabi og Steven. Martin Hansen holdt buret rent mot Tsjekkia.

I Steven Gerrards skadefravær var Jamie Carragher kaptein i lørdagens målløse kamp mot Fulham. Scouseren var en av få spillere som spilte en god kamp på en frustrerende ettermiddag, der de røde aldri klarte å få ballen i mål på et godt organisert Fulham-forsvar. Ettersom Liverpool aldri helt klarte å kjøre over gjestene og få scoringen som behøvdes, ble Anfield-publikummets frustrasjon og irritasjon hørbar, og forsvareren innrømmer i et intervju med Andy Hunter i The Guardian at man kunne merke frustrasjonen fra hjemmepublikummet.

- Folk må ikke bli så nedfor for at vi spilte uavgjort hjemme mot Fulham. Supporterne, spesielt på Anfield, ønsker seier så sterkt at det av og til sprer seg til banen. Det kunne du merke da vi prøvde å få det viktige målet på lørdag.

- Supporterne må innse at vi er i november og ikke i mars eller april enda. Som oss, ønsker de så sterkt at vi skal vinne tittelen, men noen ganger kan de sterke følelsene bikke over. Vi må alle være tålmodige. Det er en lang sesong og det er ikke over fordi vi spiller uavgjort hjemme i en kamp i november. Ikke tolk meg feil - fansen er bra for oss, men fansen og spillerne må forstå vi må være tålmodige. Det er lenge igjen, og jeg tror  at det vil komme flere kamper som Fulham-kampen før denne sesongen er slutt.

30-åringen forsvarer også Rafael Benítez sin avgjørelse om å hvile Xabi Alonso. Spanjolen har vært en av formspillerne i klubben denne høsten, og viste det da han kom inn for Javier Mascherano etter 64 minutter.

- Det sier seg selv at du vil savne spillere som innehar kvaliteten til Steven Gerrard, som var skadet, og Xabi, som var på benken fordi han spilte 90 minutter for Spania i midtuken. Vi skapte ikke så mange klare målsjanser som vi ønsket mot Fulham, men det er vanskelig å erstatte spillere med kvaliteten til Xabi og Stevie, avslutter Carra.

Martin Hansen holdt buret rent
Danmark U19 har selv kontroll på lagets EM-skjebne, etter at de klarte 0-0 i EM-kvalifiseringskampen mot Tsjekkia U19 på Kypros mandag ettermiddag.

Liverpools Martin Hansen voktet buret for danskene, som skal møte Kypros på Larnaca torsdag formiddag.