Carra frykter City

Jamie Carragher tror at Man City blir en sterk konkurrent etter at de lyseblå fikk nye søkkrike eiere. Stopperen er glad for å ha Riera ombord, og ønsker Finnan lykke til i Espanyol.

Jamie Carragher frykter Manchester City etter at Eastlands-klubben fikk nye eiere like før transfervinduet stengte. City satte som kjent ny britisk transferrekord da de kjøpte Robinho fra Real Madrid, og Carra tror at de lyseblå fra Manchester blir å regne med i toppen av tabellen. Midtstopperen er imidlertid henrykt over at Liverpool klarte å hente Albert Riera på transfervinduets siste dag.

- Jeg fulgte transfersirkuset helt til midnatt, for å se hva som skjedde. Det var en utrolig dag. Det ser ut som Manchester City har fått sin Abramovich. Araberne kommer inn og setter ny britisk transferrekord på sin første dag i klubben. Det er ganske utrolig, sier 30-åringen til liverpoolfc.tv.

- Dersom de er så rike at de kan hente spillere som Robinho, en av de beste i verden, da blir det en vekker for oss andre, legger han til.

Når det gjelder Albert Riera, så er det en spiller som Carra husker fra hans tid i nettopp City.

- Jeg husker ham fra Manchester City, ja. Han spilte vel 15-20 kamper der. Vi trengte en ny venstrebeint spiller etter at John Arne Riise, Harry Kewell og Sebastian Leto forsvant. Riera har en god venstrefot.

- Manageren kjenner selvsagt Riera mye bedre enn oss spillerne, ettersom han har god kontakt med Paco Herrera. Forhåpentligvis kan den nye spilleren gi oss noe som vi har manglet.

Rieras ankomst betydde som kjent at Steve Finnan gikk motsatt vei, til Espanyol. Carragher mener at iren vil gå inn i historien som en av Liverpools beste sidebacker i moderne tid.

- Steve Finnan har vært en tro tjener for denne klubben. Han og Markus Babbel har vært de beste sidebackene Liverpool har hatt i min tid i klubben. Steve var en del av Istanbul-eventyret og var også med i Aten, i tillegg til at han vant FA-cupen i 2006 med oss. Han var et godt kjøpt av Gerard Houllier, og Steve kan være stolt av sin Liverpool-karriere.