Carra gir opp tittelkampen

Jamie Carragher erkjenner at det nå dreier seg om å redde fjerdeplassen for Liverpool. Stor og interessant supporterkveld i Liverpool.

Carra påtar seg straffeskyld
En skuffet Jamie Carragher erkjenner at han nok burde gjort annerledes da han sendte Fredrik Ljungberg i bakken fire minutter på overtid på Boleyn Ground i går kveld, og scouseren innrømmer nå at Liverpool nå må se rundt seg på tabellen snarere enn mot toppen.

- Det er alltid lett å si i ettertid, men kanskje skulle jeg bare ha latt Ljungberg skyte. Jeg må se det om igjen, men det kan være at jeg ikke skulle ha kastet meg inn i situasjonen, forklarer Jamie til Liverpool Echo.

- Jeg følte at han var i ferd med å trykke på avtrekkeren slik jeg kastet meg inn for å blokkere skuddet, men han gikk andre veien og jeg tror at foten min gled unna meg og traff ham.

- Jeg tror ikke det dreier seg om flaks, jeg har alltid sagt at du får hva du fortjener i fotball, men resultatene går ikke som vi ønsker for øyeblikket og vi må snu trenden fort.

- Jeg tror sjansen til å vinne ligaen er borte nå og vi må erkjenne at vi kjemper med Everton, Aston Villa og Manchester City for en plass blant de fire beste. Lagene i toppen er for langt unna og vi må nå bare fokusere mot kampen mot Sunderland. Det er noen kamper nå siden vi fikk alle tre poengene.

- Jeg tror viljen er der. West Ham er en vanskelig plass å reise til, og selv om vi ikke spilte glimrende og selvtilliten er litt lav ville det vært et skritt i riktig retning med et poeng.

- Alt er ikke mørkt. Vi er fortsatt med i to store cupturneringer, og vi ønsker å gjøre det godt i dem. Ligaformen er imidlertid ikke god nok, og det må vi gjøre noe med.


To møter på Merseyside
Kl 18.00 i kveld norsk tid vil det være pressekonferanse i forbindelse med mulige planer om at Liverpools supportere selv kan prøve å kjøpe ut eierne Hicks og Gillett.

Fans på Merseyside er enige om at dette er en interessant tanke.

- Jeg har hørt om disse oppleggene med medlemmer ute på kontinentet, sier Richie Pedder i Liverpool FC Supporters Club. - Det er utvilsomt verdt å se nærmere på.

- Jeg vil være til stede på møte for å høre om nærmere detaljer, uttaler John Mackin i Reclaim The Kop.

- Det vil definitivt bli tatt godt i mot og det kan sørge for at vi blir kvitt eiere som vi ikke ønsker i klubben.

Kl 20.00 vil det også være et møte i Sandon Pub, ved Anfield, hvor forskjellige supportergrupperinger og nettsteder samles for å snakke om eventuelle fremtidige tilbak.

Liverpool.no regner med å ha en representant til stede på begge møtene, og vil legge ut rapporter.