Carra har fokus mot Fulham

Jamie Carragher advarer mot å begynne å ta lett på ligaen, selv om man har et pusterom ned til Everton. Scouseren berømmer superparet lengst fremme.

Liverpool vil ha hatt nesten en uke å forberede seg på når man møter Fulham førstkommende lørdag, men det vil bare være drøyt tre dager til man så møter Chelsea i en semifinale i Champions League. Rafael Benitez har antydet at det kan bli aktuelt å hvile noen spillere ved Themsen i London, men at man samtidig ønsker å benytte et sterkt lag som kan bidra til at fjerdeplassen i Premier League kommer stadig nærmere.

Jamie Carragher understreker overfor Liverpool Echo i dag at det vil være farlig å ta vekk fokus fra ligaen, da det fortsatt er poeng igjen å spille for og man møter et Fulham som kjemper for sitt liv i den øverste divisjonen.

- Vi vil ha nesten en uke siden kampen mot Blackburn, slik at vi kan ikke si at vi ikke har fått forberedt oss, understreker forsvareren.

- Fulham kjemper for sitt liv for øyeblikket og de hadde et godt resultat mot Reading i helgen, men vi har også selvtillit og vil reise dit for å vinne. Jeg er sikker på at det vil bli vanskelig, men vi er i god form.

- Everton har hatt en stor sesong og du kan ikke avskrive dem selv om de har noen vanskelige kamper framover. Vi har ikke råd til å hvile før det er helt matematisk sikkert. Jeg er sikker på at Everton vil kjempe til siste slutt.

- For øyeblikket har vi en fordel, men fem poeng kan forsvinne rimelig fort.

To spillere som ikke minst er i form om dagen er Fernando Torres og Steven Gerrard. Carra legger da heller ikke skjul for den beundringen han har overfor Liverpools nåværende angrepspar.

- For meg er Fernando trolig den mest fremtredende spissen i verden, og jeg er bare glad for at han spiller i en Liverpool-trøye.

- Å score 30 mål i din første sesong er utrolig og forhåpentligvis kan han fortsette å score enda noen flere innen sesongen er over. Folk sa at han ikke spilte sin beste kamp mot Blackburn, men han scoret enda et viktig mål og det er jobben hans.

- Steven var banens beste i den kampen og det var en glimrende måte for ham å markere at han spilte sin 300. ligakamper for Liverpool. Han scoret det første målet, la opp til det andre og spilte virkelig bra.

- For noen år siden sa jeg at han var den beste spilleren i verden, og jeg står for det. Jeg vil heller ha Steven spille for Liverpool enn Kaka, Messi, Ronaldinho, eller hvem en måtte nevne. Det er slik jeg vurderer ham.