Carra liker ikke utviklingen

Jamie Carragher liker ikke at klubben og dens eiere beveger seg bort fra ”The Liverpool Way”. Stopperen mener ellers at cupene er de rødes beste sjanse til et trofé denne sesongen.

Jamie Carragher er ikke spesielt glad for usikkerheten som hersker rundt Liverpool FC om dagen, og mener at det er på tide at man finner tilbake til "The Liverpool Way".

- Det er ikke bare jeg som mener det. Bare spør enhver supporter. Det er ikke på denne måten ting har vært gjort i denne klubben. Du ønsker at man skal fortsette med "The Liverpool Way", og at folk drar i samme retning. Nå må vi fokusere på oppgavene som står foran oss, som FA-cupen og Champions League, sier scouseren til The Guardian.

Visekapteinen demonstrerer dermed tydelig at han er misfornøyd med hvordan klubbens eiere har håndtert saker og ting den siste tiden.

- Vi er alle klar over hva som skjer rundt klubben for tiden, men som spillere må vi bare konsentrere oss om å spille kampene. De siste 9-10 kampene har vi ikke vært gode nok.

- Det er mulig å vinne ligaen også, men pengebruken til et par andre klubber gjør det vanskelig. Men det er mulig å ta opp konkurransen, bare se på Arsenal. De har ikke brukt så mye penger, og har vunnet mye under Arsene Wenger. Du må bare bite sammen tennene, og kjempe videre.

- Bare tiden vil fortelle oss om Benitez er mannen som kan ta oss til et ligamesterskap. Jeg aner ikke om han vil klare det. Det ser ikke ut som om det vil skje denne sesongen. Manageren har gjort en veldig bra jobb i klubben, men ligaen er hva vi ønsker å vinne. Du kaster aldri inn håndkledet, men for å komme inn i tittelkampen igjen nå må vi ha en fantastisk andre halvdel av sesongen, og de andre lagene må ha en utrolig dårlig sesongavslutning. Du kan ikke gjemme deg bak unnskyldninger. Resultatene har ikke vært gode nok, fordi vi har ikke vært gode nok. Så enkelt er det. Det er ikke bare et spørsmål om manageren er god nok. Det samme gjelder også for spillerne, og vi vet alle at vi må bli bedre. Vi er ikke dumme. Vi skjønner at våre beste muligheter til å vinne noe denne sesongen er i cupene. Derfor er de veldig viktige for oss.

Carragher er ellers veldig stolt over å ha nådd 500 kamper for klubben.

- Jeg er veldig stolt over det. Kanskje er det vanskeligere for en ung, lokal spiller å klare dette i fremtiden, ettersom speidere ser etter talenter over hele verden, og det var ikke tilfellet for 20 eller 30 år siden. Kampene betyr ikke så mye i seg selv. Det viktigste er å vinne trofeer, slik som Kenny Dalglish og Emlyn Hughes gjorde. De har ikke bare spilt mange kamper, men de har vunnet mange medaljer også.

- Det ville ha vært fint om jeg kunne ha vunnet ligaen før karrieren er over. Jeg har kanskje bare fire-fem år igjen. Uansett hvilke trofeer du vinner, så er det spesielt. Ikke minst med tanke på den harde konkurransen vi har på den hjemlige arena, avslutter mannen som runder 30 år om ti dager.