Carra med kåringer for 2008

I regi av Liverpools hjemmeside har Jamie Carragher foretatt sine egne valg om hvem av Liverpools spillere som var best på diverse områder i det siste kalenderåret.

Årets spiller
Det er vanskelig å komme utenom Fernando Torres med 33 scoringer i sin første sesong og som også hadde suksess i EM. Steven Gerrard var igjen fremtredene og scoret noen viktige mål, mens Javier Mascherano og Martin Skrtel er spillere som har kommet inn og gjort det godt. Men det må bli Torres.

Årets unge spiller
Reservene vant sin liga og det er flere der å velge mellom. Du har kapteinen Stephen Darby, Jay Spearing og Emiliano Insua. Men jeg tror jeg går for Krisztian Nemeth, som også ble toppscorer i sin første sesong.

Årets hverdagshelt
En som ikke var så mye i nyhetene men som gjorde en stødig jobb var Alvaro Arbeloa. Han har kommet inn og erstattet Steve Finnan på en stille, men effektiv måte.

Beste scoring
Fernando Torres, når han vendte opp og scoret målet som bidro til at vi gikk til semifinalen i Champions League. Det var en flott, men først og fremst en viktig scoring.

Beste utenlandske scouser
Det må være Pepe Reina og Xabi Alonso. Det er fine gutter som har blitt en del av gjengen, og de har også vært her litt lengre enn flere av de andre som har kommet utenfra.

Årets tøffing
Martin Skrtel er vel ikke den du helst vil møte i ei trang bakgate, så jeg sier han.

Årets beste på trening
Stevie G er alltid god på trening, og Xabi Alonso også.

Årets tekniker
Jeg vil si at de tre mest tekniske spillerne i klubben er Torres, Gerrard og Alonso. De er sterke på forskjellige områder, og jeg ønsker ikke å skille dem.

Årets morsomste
Jermaine Pennant har alltid en historie på lur. Pepe og meg selv liker også å slå av en fleip, men jeg velger Pennant.

Årets hyggeligste
Det tror jeg må bli Yossi Benayoun. Han er en tvers igjennom hyggelig kar som kommer godt ut av det med alle.