Carra og Riise utsatt for grov sjikane

Det kommer nå frem at Jamie Carragher og John Arne Riise har blitt utsatt for meget grov sjikane fra en gruppe Luton-fans. Neil Warnock forbannet fordi Liverpool ikke henter hjem Idrizaj.

Fans har i dag kommet med beretninger om hvordan Jamie Carragher ble spyttet på og neddynget med øl da han hilste på en syv år gammel gutt på Kenilworth Road. Forbannede supportere har beskrevet hvordan midtstopperen ble mobbet og utskjelt før han tok til motmæle mot en gruppe på åtte Luton-fans ikledd Harry Enfields "scouser-outfit".

Echo forteller at Carragher gikk bort til en gruppe fans som spurte om autografen hans etter kampslutt i Luton. Han førte en samtale med åtte år gamle Hamzah Ahmed, da han ble spyttet på. Øyevitner forteller også om hvordan øl ble kastet over Jamie mens ærekrenkelsene haglet, med blant annet referanser til hans mor.

Carragher skal da ha hoppet opp på reklameskiltene for å ta til motmæle mot mobben. Fans fra en av VIP-boksene hoppet over et gjerde for å stoppe gjengen som stod for mobbingen.

Sim Hussain (31) fra Luton stod bare noen få meter unna. Han forteller til Echo hvordan hans nevø begynte å gråte på grunn av mobben.

- Det var forferdelig. Jamie gjorde ungene lykkelige ved å komme over for å møte dem. Han var den perfekte gentleman. Så begynte disse folkene å skjelle ham ut. Språket var forferdelig, og de kom også med sjikane av hans mor. Selv da sa Jamie kun at de måtte roe seg ned. Da var det noen som spyttet på ham, og noen kastet øl over ham. Vi måtte hoppe inn i en VIP-boks, for at det skulle ta en ende, forteller Hussain.

- Jeg er fra Luton, og jeg synes opptrinnet var skammelig. Carragher hadde ikke behøvd å komme for å hilse på barna, men gjorde det av fri vilje. Spøk må en fotballspiller tåle, men dette var noe helt annet. Disse guttene var i alderen 18-22 år. Vi har prøvd å ringe Luton FC for å fortelle dem hva som skjedde, men de har bare satt oss på vent, legger han til.

En talsmann for Luton FC hevder at de ikke har hørt noe om disse klagene.

Øyevitner forteller også at John Arne Riise ble sjikanert av den samme gjengen. Javier Mascherano skal også ha kommet bort for å skrive autografer for fansen, men da hadde situasjonen roet seg.

En talsmann for Liverpool FC opplyser til Echo at klubben allerede har mottatt tre telefonhenvendelser fra øyevitner som så hvordan Carragher ble utsatt for målrettet sjikane.

- Oppførselen til disse supporterne var helt åpenbart fullstendig uakseptabel, sier denne talsmannen.

En annen Anfield-kilde forteller til Echo at spillerne holdt på med nedjogging nær spillertunnelen da episoden skjedde.

- Familiene i VIP-boksene prøvde å løpe ned til banen for å få autografer, og spillerne ble bedt om å gå bort for å signere autografer, noe de også gjorde. Men så begynte spillerne å bli sjikanert av disse supporterne, og noe av det var virkelig stygg sjikane. Jamie fikk en drink tømt over seg, trolig øl, og det fikk ham til å reagere.

Carragher har høstet mange lovord på ulike Liverpool-forum i dag, for å ha tatt til motmæle og forsvart klubbens og byens ære mot denne ufine mobben.

Warnock forbannet fordi Liverpool ikke henter hjem Idrizaj
Besian Idrizaj ble i sommer lånt ut til Crystal Palace for hele sesongen. Men nå ønsker ikke den nye Palace-manageren, Neil Warnock, å ha østerrikeren i stallen lenger. Men Liverpool har ikke besvart bønnen om hjemhenting, noe som har gjort Warnock rasende.

- Avtalen løper helt til sesongslutt, men det er helt meningsløst at han er her, da han ikke vil få spille for oss, uttaler Warnock til lokalpressen i Croydon.

- Jeg har bedt Liverpool om å hente ham hjem, så han kan bli lånt ut til noen andre. Jeg er sikker på at det finnes tre-fire klubber som ønsker ham, så det er dumt at han blir værende her. Ingen svarer på våre henvendelser, noe som er latterlig. Det virker som de ikke bryr seg om spilleren. Vi får begynne å sende beskjed med brevduer i neste omgang, legger han til.