Carra på månedens lag

Jamie Carragher er med på månedens lag i Europa for oktober, kåret av magasinet World Soccer. Røde supportere bidro til at et Vålerenga med sparekniv hadde et godt økonomisk år.

Nest flest stemmer på Jamie
Etter en sterk oktober med plettfri statistikk i ligaen for Liverpool kom Jamie Carragher med på det prestisjefylte laget som World Soccer hver måned velger etter stemmer fra europeisk journalister. Scouseren fikk fem røster etter bl.a. å ha vært glimrende på Stamford Bridge da man satte en stopper for hjemmerekorden til Chelsea. Bare Samuel Eto?o, med sju, fikk flere stemmer.

Dette ble laget for oktober: Adler (Bayer Leverkusen); Terry (Chelsea), Carragher (Liverpool), Maicon (Inter); Geovanni (Hull), Hamsik (Napoli), Xavi (Barcelona); Villa (Valencia), Rooney (Man Utd), Eto?o (Barcelona) og Ibisevic (Hoffenheim).

Fullsatte storkamper ga klingende mynt
Cupmester Vålerenga har startet sparekniven med bl.a. å renske opp i trenerteamet, og i økonomiske vanskelige tider må de trolig selge før de kan kjøpe spillere foran neste sesong, eller i hvert få hjelp av investorer.

Klubbdirektør Pål Breen forklarer samtidig at siste års regnskap ble reddet av et fullsatt Ullevaal på cupfinalen mot Stabæk, og da Liverpool gjestet landskamparenaen til privatkamp i sommer. Ikke minst en stor majoritet med norske Liverpool-fans bidro til at kampen mot gjestene fra Merseyside ble en liten gullgruve for Vålerenga.

- Vi jobber med å redusere budsjettet. Tross et godt år, takket være cupfinalen og Liverpool-kampen, tør vi ikke budsjettere med slike ekstrainntekter, sier Breen til VG.