Carra pluss en til

Stopperlegenden Alan Hansen mener at Carragher er et klart førstevalg i midtforsvaret til Liverpool, og at Agger, Skrtel og Hyypiä kjemper om en ledig plass for øyeblikket.

"For meg ser det ut som om Jamie Carragher vil bli et førstevalg som vanlig og at det er spørsmål om hvem som spiller ved siden av ham", skriver Hansen (bildet) i sin spalte i LFC Magazine.

"Carragher har bevist hva han står for i sesong etter sesong, men han vil også vite at han ikke har råd til å ta noe for gitt. Det har skjedd før i historien til Liverpool at den som har vært regnet som den beste midtstopperen har mistet sin plass etter at det paret som kom inn og vikarierte gjorde det så bra at de ikke kunne bli vraket igjen.

Daniel Agger viste utrolig potensial da han kom inn på laget i 2006/07, og det var flere enn meg som trodde han ville bli det langvarige svaret i midtforsvaret. Etter å ha mistet nesten hele forrige sesong med skade må han nå imidlertid kjempe seg inn på laget igjen. Mye vil avhenge av hans fysiske form og at han benytter sjansen når han får den.

Det samme vil gjelde for Martin Skrtel. Hvis han kommer inn på laget må han vise at han fortjener å være der.

Midtforsvaret dreier seg om å være et par. Carragher og Hyypiä har vært en glimrende par for Liverpool, det virket på meg som om Carragher og Agger kunne utvikle seg til et stort stopperpar men Carragher og Skrtel har også sett bra ut.

Sami blir ikke noe yngre og det er ingen tvil om at plassen ved siden av Carragher denne sesongen er der for å kjempe om. Jeg vil anta at Rafa vil bruke både Agger, Skrtel og Hyypiä ved siden av Carra, slik at det gjelder å benytte muligheten til å imponere manageren og da spesielt i de store kampene.



Jeg tror mye vil avhenge av når Agger kan være tilbake i toppform igjen. Det er meget vanskelig å komme tilbake på førstelaget etter å ha vært ute i 11 måneder. Agger vil behøve å spille kamper, men manageren kan ikke se for langt fram. Midtforsvaret er en svært viktig lagdel og de spillerne som er friske og i form må spille."