Carragher frykter ingen

Carragher er spent før trekningen, men Liège var den tøffeste motstanderen han har spilt mot i CL. Håper å unngå kvalik i fremtiden. Ekspert frykter at Gerrard kan være ute i tre til seks uker.

Jamie Carragher ser frem til Champions League-trekningen kl. 18.00. Han er ikke redd for å møte topplag som Bayern München, Roma, Juventus, Porto eller Atlético Madrid.
- Vi ser frem til trekningen. Det er alltid en stor begivenhet å se hvem man får, og vi er garantert seks kamper nå. Med den statistikken vi har de siste årene, så har vi tro på at vi skal gå videre uansett hvem vi møter.

- Champions League handler om å møte de beste lagene, så jeg er ikke ute etter å unngå noen.

Pepe Reina mener at det ikke finnes noen enkle motstandere i Champions League.
- Ethvert lag blir vanskelig. Se på Atlético Madrid i siste seedingsnivå. Det er et briljant lag. De eller uansett hvem vi kommer til å møte, så vil det bli hardt. Vi er Liverpool, og vi må ha selvtillit.

Carragher mener at Standard Liège var den tøffeste motstanderen Liverpool noen gang har møtt i Champions League.
- Vi ser ut til å spille denne kampen hvert år. Det er alltid tøft. Så ser vi ut til å slappe mer av når turneringen kommer i gang.

- Vi ønsker ikke alltid å gjøre det lett for oss selv. Forhåpentligvis trenger vi ikke være involvert på dette stadiet om noen år.

- Det var en tøff kamp, og vi må gi kreditt til dem. De var verdt en plass i Champions League. De er ett av de tøffeste lagene vi har møtt, ikke bare i kvalifiseringen, men i Champions League i seg selv.

Fra neste sesong forandrer UEFA kvalifiseringen til Champions League. Da går de tre beste lagene i Premier League direkte til gruppespillet. Nummer fire må ut i kvalifisering mot andre nasjoners ikke-mestere.

Ekspert tror Gerrard kan bli ute i tre til seks uker
Nicola Maffulli ved britisk ortopedisk forbund forteller til Setanta Sports News at Steven Gerrard kanskje må regne med å bli ute i så mye som tre til seks uker. Det vil i så fall bety at kapteinen risikerer å miste Merseyside-derbyet 27. september.
- Det avhenger av hva diagnosen er. Hvis han trenger en sene- eller en lyskeoperasjon, da er 10 til 15 dager på sidelinjen litt optimistisk, og man kan anta tre til seks uker ute.

- På den annen side så er han en ung mann i veldig god form. Han vil komme seg fort.

- Kirurgen hans vil ha gjort mange undersøkelser. Han vil ha konstatert hva som trengs å gjøre. Det vil bli gjort der og da.