Carragher vil ha Dalglish tilbake

Carragher foreslår at Hicks og Gillett bør gi Kenny Dalglish en plass i styrerommet. Gerrard mener eierne bør sette klubben foran egne interesser. Krangelen har påvirket spillerne.

Jamie Carragher mener det vil være lurt å ansette en person som Kenny Dalglish i styrerommet på Anfield. Han tror at manglende fotballekspertise blant styremedlemmene har vært medvirkende årsak til at mye har gått galt for eierne Hicks og Gillett.
- Etter overtagelsen argumenterte jeg for at det vil være stort å ha en person med en relasjon til Anfield i styret. Han vil kunne veie opp for det Tom Hicks og George Gillett åpenlyst har akseptert, en begrenset forståelse for vårt spill og Liverpool generelt.

- Jeg ville like at de ansatte en slik skikkelse som Kenny Dalglish for å bidra med råd om viktige saker. Supporterne ville ha stolt på Kenny til å gjøre de riktige vurderingene. Han ville selvsagt ha oppfordret Hicks og Gillett til å tenke seg om to ganger med å erstatte Rafa halvveis ut i sesongen.

- Jeg tror at en mann med Kennys renommé bør sitte i styret. Det gir mening. Manchester United har hatt suksess med å ha Bobby Charlton som direktør i Fergusons regjeringstid.

- Det som bekymrer meg ved Hicks' uttalelse om at han ikke hadde hørt om Klinsmann, er følgende: Hva skjer den dagen de har behov for å ansette en ny manager?

- Liverpool-fansen vil få gysninger av ideen om å sjekke navn på Internett.

- Hvis Kenny satt i styret, ville eierne kunne spørre ham om råd om hva supporterne her ville forvente.

- Det har vært snakket om å ha en representant for supporterne i styret. For meg ville en ansettelse av en som Kenny være mer passende, en supporter med erfaring på og utenfor banen.

Steven Gerrard mener at de amerikanske eierne ikke har ledet Liverpool på en måte som er til det beste for klubben, ledere, spillere og fans. Kapteinen mener at utenlandske eiere må tilpasse seg klubbkulturen i England.
- Vi har blitt tatt over av amerikanere. Alt har ikke vært rosenrødt. Det er viktig at de utenlandske eierne som kommer inn innser at ikke alt handler om dem. Klubben er prioritet, og klubbene våre vil være her den dagen de forsvinner. Hvis de ikke forstår det, så vil det bli problemer. Det var en periode det var bekymringsfullt her, og når stridighetene pågår over så lang tid, vil det påvirke spillerne. Man begynner å bekymre seg for klubben, og tenker: "Hva hvis det eller det skjer?" I øyeblikket har eierne lagt uenighetene bak seg. Manageren har fått penger å bruke, og situasjonen er bedre enn den var for en stund siden. Vi må vente og se om de dårlige dagene ligger bak oss.