Carson er spent på mottakelsen

Scott Carson er spent på hvordan han blir mottatt på sin gamle hjemmebane i morgen. Greening ser frem til duellen mot Gerrard. Ung nederlender i Liverpools søkelys?

West Bromwich-målvakt Scott Carson håper på en god mottakelse fra sitt gamle hjemmepublikum på Anfield i morgen. Carson gikk som kjent til Midlands-klubben for £3.25M i sommer, og håper nå å forhindre Fernando Torres fra å plusse på målkontoen.

- Torres er en verdensklassespiss, og som spiller ønsker du å bryne deg på de beste. Jeg håper han spiller, og forhåpentligvis klarer han ikke å score på meg, sier Carson til Press Association.

- Tony Mowbray har jobbet med formasjonen vår, og forhåpentligvis sitter dette bedre enn noen gang etter en periode der vi har sluppet inn noen mål. Jeg krysser fingrene for at jeg spiller en god kamp. Dersom Torres spiller, betyr det at jeg bare må være enda mer på tå hev, legger han til.

- Klarer vi å frustrere Liverpool, er det ikke godt å si hva resultatet vil bli. Det vil være flott å få med seg ett poeng, noe som vil gi oss mye selvtillit før vi møter Chelsea.

- Jeg aner ikke hvilken mottakelse jeg vil få fra Liverpool-fansen. David James og Chris Kirkland har begge fått gode mottakelser når de har vært tilbake, men du vet aldri.

Carson forventer ellers at Liverpool vil henge med i kampen om ligagullet fremover.

- De spiller virkelig bra nå, og seieren borte mot Chelsea beviser at de vil være en av tittelkandidatene når sesongen nærmer seg slutten.

- Spillere som Steven Gerrard og Jamie Carragher er desperate etter en ligatittel. Liverpool har mange gode spillere og en god manager i Rafael Benitez. En manager som kjenner fotballsporten både ut og inn. Han vil kjenne til våre styrker og svakheter, og de vil være klare for oss.

Greening gleder seg til å møte Gerrard
WBA-kaptein Jonathan Greening er klar for duellen mot Steven Gerrard. Duoen spilte i sin tid sammen for England U21, og kjenner godt til hverandre.

- Jeg spilte en kamp sammen med Gerrard før han ble flyttet opp til seniorlandslaget, men det var nok til å skjønne at han var en spiller i verdensklasse. Han er en tøff test for alle. Gerrard spilte kun en kamp for England U18 og en for England U21, og så gikk han rett inn i A-landslagstroppen. Han utmerket seg tidlig med en god skuddfort. Han var et fenomenalt talent, og er det fortsatt. Jeg håper han har en dårlig dag i morgen. Det er flott å spille mot slike spillere, sier Greening til Birmingham-avisen Express & Star.

Greening spilte også sammen med Jamie Carragher på England U21. Carra var faktisk lagkaptein for det laget.

- Rafael Benitez er en stor manager, som har et lag i verdensklasse. De vil være skuffet over at de tapte mot Tottenham. Etter hva jeg har hørt utklasset Liverpool Spurs. De vil trolig ha revansje for det tapet, men de kommer trolig til å undervurdere oss. Vi må vise at vi er bedre enn de tror.

- Jeg har spilt på samme lag som Jamie Carragher mange ganger. Han er en annen fantastisk spiller. Han får trolig ikke den rosen han fortjener. Han er en av Liverpools beste spillere, sammen med Gerrard. Han holder laget sammen.

Ung nederlender i Liverpools søkelys?
Ifølge Algemeen Dagblad/Sportwereld følger både Liverpool, Chelsea, Everton og Real Madrid Feyenoords 17 år gamle stortalent Georginio Wijnaldum med argusøyne. Wijnaldum er en offensiv midtbanespiller og et produkt av Feyenoords ungdomsakademi. Han har så langt spilt 22 ligakamper for sin klubb, og gjort to mål. Hans nåværende kontrakt med Rotterdam-klubben utløper i 2011.