Carson håper på hjelp fra LFC

Scott Carson ber Liverpool om ikke å forlange overpris for ham, når han søker etter førstelagsfotball. Pepe Reina mottok sine gullhansker for tredje gang.

- Vil etablere seg
Scott Carson blåser av rapporter om at Liverpool skal forlange £10M for ham, og ber at de røde ikke hindrer en permanent overgang ved å sette for høy pris på keeperen som de to siste sesongene har vært utlånt til Charlton og Aston Villa. Til tross for at 22-åringen har startet 35 av 38 ligakamper for Villa denne sesongen, har man gitt inntrykk fra Villa Park om at det ikke er sikkert at man ønsker å hente Carson permanent før neste sesong. Keeperen selv har flere ganger sagt at han ikke ønsker å være benkesliter på Anfield.

- Hvis du skal betale £10M for en keeper, snakker du om en som er 27-28 år og ferdig utviklet. Det er alt for mye, sier Scott om spekulasjonene om at det er prislappen som Liverpool har satt på ham.

- For å være ærlig er jeg langt fra å være et ferdig produkt, jeg har fem år igjen å lære.

- Jeg tror ikke Liverpool er dumme, de vet hva jeg er verdt. De vil ha fått igjen hva de betalte for meg ved å låne meg ut de siste par årene.

- Forhåpentligvis kan de da hjelpe meg, hvis det viser seg å være den minste interesse, ved å respektere mine ønsker.

- Jeg kan ikke kommentere det, sier Carson til Birmingham Mail angående å være involvert i en mulig byttehandel med Gareth Barry. - Manageren sa at han var blitt tilbudt et sammensurium av spillere.

- Dette er opp til Gareth, og hans egen situasjon, så vi får vente og se.

- Jeg vil gjerne etablere meg slik at jeg kan få ordnet et hus, men det er ikke opp til meg. Jeg har ikke peiling på hva som vil skje og jeg har ikke engang snakket med Liverpool.

- Jeg ønsker imidlertid å spille fotball. Jeg har spilt fotball de to siste sesongene og jeg tror ikke jeg vil være tilfreds med å sitte på benken. Jeg ønsker å spille for Liverpool, men da for førstelaget. Liverpool har en glimrende keeper i Pepe Reina og han blir det ikke lett å presse ut.

- Det kan være tid for meg til å flytte, men jeg vet ikke hvilke planer Rafa har og jeg vet ikke om noen klubber kan bli enig med Liverpool om overgangsum. Det vil bli noen interessante uker framover.


Forbereder seg mot EM
Pepe Reina fikk i dag utdelt prisen "Golden Gloves" på Melwood. Det er tredje gang at keeperen får honnøren for å ha holdt buret rent flest ganger i Premier League. Nå ser han fram til å sette nok et trofe på premiehylla, og å forberede seg til EM om noen uker.

- Jeg er glad for å kunne motta trofeet, da det beviser at du har gjort en god jobb og ved ikke å slippe inn mål gir du laget større sjanse til å vinne.

- Jeg er heldig i Liverpool som har spillere foran meg som jobber hardt i hver kamp, og de må ha gjort det bra siden det nå er tredje gang jeg vinner dette.

- Det bidrar til at jeg har lite å gjøre, men jeg vil helst ha det slik. Jo færre redninger du må gjøre, jo mindre sjanse har motstanderen til score. Slik er det hos en stor klubb. Det kan være at du må gjøre to eller tre redninger, og det er ditt ansvar. Jeg liker et slikt ansvar, sier Pepe til Liverpools hjemmeside.

- Hvis jeg skal plukke ut en redning, vil jeg si at det var en jeg gjorde mot Bolton. Den var god, og den var viktig siden stillingen var 0-0 eller 1-0.

Reina har også en målgivende i årets sesong, mot Fulham;

- Det var en klarering for å være ærlig! Nei, det var et langt utspark som nådde Fernando og han avsluttet selv. Det fortalte mer om Fernando enn min pasning, gliser sisteskansen.

- Nå skal jeg ha ti dager sammen med familien og gjøre meg klar til EM. Deretter, avehengig av hvor langt Spania kommer, kan det være at jeg får tre eller fire uker med ferie.