Carson henrykt over klubbskifte

Carson glad for at nomadetilværelsen er over. Forklarer hvorfor han valgte West Brom fremfor Stoke. Brasils OL-tropp samles 21. juli. Bouzanis likevel på benken!

Scott Carson uttaler til West Bromwich Albions offisielle nettside at han er lettet over endelig å vite at han skal spille for én og samme klubb i minst fire år. 22-åringen var lei av tilværelsen i Liverpool, der han ble utlånt for ett år om gangen de siste to sesongene.
- Jeg er henrykt at alt er signert, beseglet og klart. Det er deilig å være en del av en klubb, uttaler Carson.

- Etter å ha snakket med manageren og sett hva han vil, så er jeg sikker på at det kommer til å bli en fin tid her.

- Alle jeg snakket med om West Bromwich forrige sesong, fortalte meg at de var det beste fotballaget i Championship og fortjente å komme tilbake til Premier League.

- Selvsagt er det et stort sprang inn i Premier League, men jeg har trua. Etter å ha snakket med manageren og sett spillerne her i klubben, kan vi få en god sesong.

- Det er en stor byrde lettet fra mine skuldre når jeg vet at jeg skal være i klubben de neste fire eller fem årene, kanskje enda lenger.

- Det er ikke lett å være i en klubb bare for én sesong. Når man først har slått seg ned, så er det på tide å dra igjen.

- Forhåpentligvis kan jeg tilpasse meg relativt kjapt, begynne å spille fotball igjen, få en rekke med kamper på laget og bli stabil i spillet mitt.

- Jeg har to hele sesonger i Premier League. Jeg vet hva det handler om. Det kommer til å bli vanskelig. Nå handler det om å ta med seg de siste to sesongene og bruke dem til min fordel.

Carson avslører hvorfor han valgte West Bromwich fremfor Stoke.
- Stoke var mitt andre hovedvalg. Jeg tok meg en titt der også. Jeg vil like å takke dem for deres interesse, men min instinktive følelse var at det her ville bli det beste stedet for meg.

- Det var ingen avgjørelse som ble tatt over natten. Det tok meg tre eller fire dager for å bestemme meg. Jeg snakket med mange folk om begge klubber.

- Det endte med at jeg så meg selv i West Bromwich i lang tid.

West Bromwich bekrefter at overgangssummen er på £3,25M, men kan stige til maksimum £3,75M avhengig av prestasjonsrelaterte kriterier. Carson har signert en fireårskontrakt, og West Bromwich har opsjon på enda ett år.

Lucas reiser 21. juni
Den brasilianske OL-troppen reiser 21. juli til Singapore for forberedelser til de olympiske leker. Syv dager senere står treningskamp mot Singapore på programmet. Brasil åpner OL med kamp mot Belgia torsdag 7. august.

Bouzanis likevel på benken!
I går nevnte vi at Dean Bouzanis var blitt erstattet av keeper Apostolos Androutsos i Hellas' U19-tropp til EM-kampen mot Tsjekkia. Opplysningene var basert på den offisielle kamprapporten på uefa.com. Men nå virker det som Bouzanis likevel satt på benken i den kampen. UEFA har nemlig korrigert sin egen kamprapport, og han står oppført som ubenyttet reserve. Hellas er sikret en semifinaleplass med seier mot England på søndag.