Carson klar for West Bromwich

Scott Carson har skrevet under på en fireårskontrakt med West Bromwich Albion. Liverpool får £3.25M for sin andrekeeper, men beløpet vil øke til £4M etter hvert.

Skysports.com bekrefter nå at West Bromwich har vunnet drakampen om Liverpools andrekeeper Scott Carson. Liverpool bestemte seg for å la Carson få forlate klubben etter at de fikk hentet inn brasilianske Diego Cavalieri til å ta over rollen som cover for Jose Reina.

Stoke var den første klubben som ble enige med Liverpool om en overgangssum for Carson, men spilleren selv foretrakk West Bromwich etter at man på The Hawthorns matchet budet fra Stoke.

Carson har nå skrevet under på en fireårskontrakt med WBA, og spillerens agent, Colin Gordon, bekrefter overfor skysports.com at alle papirer nå er underskrevet.

- Avtalen er i boks. Scott har skrevet under på en fireårskontrakt med West Brom. De betaler £3.25M til Liverpool, men beløpet vil øke til £4M for Scott, siteres Gordon.

- Valget stod mellom West Brom og Stoke, og Scott valgte West Brom. Det var snakk om Middlesbrough og Blackburn, men de ble aldri enige om noe med Liverpool, opplyser agenten.