Carson ønsker å få fremtiden avklart

Scott Carson håper snart å få en avklaring på om hvor han spiller neste sesong. Liverpool-supportere i ferd med å starte ny klubb, AFC Liverpool. Talentet Scott Wootton forsvinner til Man Utd?

Scott Carson, som er utlånt til Aston Villa for hele sesongen, ønsker å få avklart hvor fremtiden hans ligger av hensyn til familien. Keeperen har tre år igjen av kontrakten med Liverpool, men han synes det er på tide å slå rot i en klubb istedenfor hele tiden å bli lånt ut til andre klubber. Han har tidligere også spilt på lån for Sheffield Wednesday og Charlton. Carson har ingen anelse om Aston Villa-manager Martin O'Neill ønsker å sikre seg ham på en permanent kontrakt til sommeren, eventuelt før, dersom partene kan komme til enighet.
- Jeg ville like å få vite hva som skjer fordi jeg har min kjæreste og sønn å tenke på, uttaler Carson.

- Sønnen min fylte to år i forrige uke. Han har begynt i barnehage, så vi har behov for å slå oss ned.

- Jeg har fremdeles kontrakt med Liverpool, og inntil noen får til en avtale med dem, så kan jeg ikke gjøre noe.

- Det er ikke en sluttført avtale (med Liverpool). Villa betalte et beløp for å låne meg frem til sesongslutt. Når som helst fra nå frem til da, så kan de gjøre den permanent.

- Jeg kan ikke si hvor jeg ønsker å være fordi jeg er under kontrakt med Liverpool. Jeg vet ikke hva som kommer til å skje der.

- Jeg liker meg i Villa. Jeg ønsker å slå meg til ro for neste sesong. Det er ikke mye jeg kan gjøre. Jeg har tre år igjen i Liverpool. Jeg vet heller ikke hva Aston Villa tenker. Jeg vet heller ikke om det er noe annet på gang. Vi får vente og se.

AFC Liverpool snart en realitet
En gruppe bestående av Liverpool-supportere har lagt frem en plan om å danne en amatørklubb, kalt AFC Liverpool. De insisterer på at klubben ikke skal være et alternativ til Liverpool FC, men en non-leagueklubb som røde supportere kan støtte. Prosjektet er blant de første i Storbritannia, og kan komme til å fungere på lignede vis som utbryterblubbene FC United og AFC Wimbledon. Klubben vil søke om å få spille i North West Counties League, og det vil bli avholdt prøvespill for å rekruttere spillere. Initiativtakerne har til gode å bestemme hvor klubben skal spille sine hjemmekamper, men de ønsker å finne en bane innenfor bygrensen. En banedeling med en allerede eksiterende non-leagueklubb på Merseyside kan bli en midlertidig løsning til man finner en egen bane. Administrasjonsutgifter og andre kostnader vil i begynnelsen dekkes gjennom medlemskap. AFC Liverpool har startet en egen nettside, og i løpet av få dager har man allerede mottatt 200 e-post.
Alun Parry, en 37-årig Liverpool-supporter og sesongkortinnehaver fra Wavertree, står i spissen for prosjektet.
- Vi har kommet med forslaget, og nå skal vi se om folk er interessert, uttaler han til Liverpool Daily Post.

- Spillet har forandret seg. Grasrotelementet har forsvunnet og supporterne blir priset ut fra å gå på kamper på Anfield. Forslaget om en 39. ligarunde viser at fotballen ikke er interessert i fansen. Dette har vært en faktor for konseptet AFC Liverpool. Vi kommer til å ta £5 i inngangspenger. Klubben vil bli eiet og styrt av supporterne som vil få stemmerett.

- Dette er ikke et alternativ til Liverpool FC. Vi ønsker å få støtte fra Liverpool-fans. Vi vil forvente at AFC Liverpool-fans fremdeles støtter Liverpool og at de fremdeles går på Anfield for å støtte de røde.

Wootton forsvinner til Man Utd?
Det 16-årige stoppertalentet Scott Wootton ser ut til å være tapt for Liverpool. Spilleren med U17-landskamper for England har fire kamper for Liverpools juniorlag denne sesongen, men ser nå ut til å slutte seg til Manchester United. Wootton spilte hele kampen på prøve for Manchester United U18 i 2-1-seieren borte mot Crewe U18. Ifølge tabloidavisa The People skal han og hans familie være opprørt over at han kun ble tilbudt en kortvarig avtale. Wootton skal ha avslått tilbudet, og Manchester United skal ha benyttet anledningen til å tilby ham en profesjonell kontrakt etter prøvespillet forrige helg.