Cavalieri glad for å være på plass

Liverpool tredje signering for sommeren, den brasilianske keeperen Diego Cavaleri, beretter om hans tanker rundt det å i utgangspunktet bli de rødes nye annenfiolin bak José Reina.

I dag ble det bekreftet at Liverpool har kjøpt Diego Cavalieri fra Palmeiras. 25-åringen har signert en fireårskontrakt, og vil være reservekeeper for José Reina i Liverpool-buret.

Cavalieri, som er født i Brasil, men innehar italiensk pass, ser nå frem til muligheten for å spille i Premier League.

- Jeg vet det ikke vil bli lett å få spille. Jeg så noen Lierpool-kamper både i Premier League og i Champions League i fjor og jeg e rinneforstått med at Pepe Reina er en veldig god keeper. Men alle må kjempe for plassen sin, og jeg er sikker på at vi får en sunn rivalisering, forteller Diego.

- Jeg vet at jeg må være tålmodig og jobbe hardt for å oppnå mine mål, men slik er det alltid når man kommer fra et annet land. Man må finne seg til rette både på og utenfor banen for å se hvordan ting fungerer. Med hardt arbeid kommer man alltid langt.

- Min tro på meg selv har fått meg dit jeg er i dag, og kanskje er folk også klar over mine prestasjoner i Palmeiras. Jeg er sikker på at jeg en dag vil bli førstekeeper, men det vil kun komme gjennom hardt arbeid, sier brasilianeren.

Cavalieri har sine landsmenn Taffarel og Marcos som rollemodeller, og innrømmer at han ikke har hatt noen særlig tid til dvele ved det, etterson alt ble unnagjort på en ukes tid. Til tross for hastverket, som har snudd livet hans opp ned på den korte stunden, nølte han ikke med å pakke keeperhanskene sammen da Liverpool viste interesse.

- Jeg føler meg veldig priviligert og glad for å ha signert for Liverpool siden alle er klar over at de er en av de beste klubbene i verden. Navnet "Liverpool" er kjent over hele verden. Det er en ære å bære denne trøya, fortsetter den 193 centimeter høye keeperen.

- Det var en drøm for meg å komme til Europa, selv om jeg ble satt lit ut av hvor fort ting ordnet seg. Alt ble unnagjort på bare en uke, men jeg har fått en veldig god velkomst av lagkameratene og treneren, så jeg er veldig glad for å være på plass. Forhåpentligvis kan jeg betale tilbake alt dette.

- Rafa og jeg snakket sammen en god stund den dagen jeg ankom. Han forklarte meg hvordan fotballen foregår i England og hvilke forskjeller det er i forhold til Brasil. Han snakket også til meg om det ansvaret jeg har som representant for Liverpool FC, beretter Diego.

Diego Cavaliere er nå den tredje brasilianeren på Melwood sammen med Fábio Aurélio og Lucas Leiva, samtidig som de røde også har andre sør-amerikanere som Javier Mascherano, Sebastián Leto og Emiliano Insúa i stallen. De to brasilianerne har allerede tilbudt å hjelpe Diego med å finne seg til rette i England.

- Jeg hadde en mulighet til å snakke med Lucas og Fábio da jeg ankom og de har ønsket meg velkommen med åpne armer. De sa at dersom jeg trengte hjelp, var det bare å spørre. Det er godt for meg å ha flere brasilianere som lagkamerater.

- Kvaliteten på brasilianske spillere betyr at de kan komme til Europa. Nesten hver dag hører man om spillere som flytter på seg. Det europeiske fotballmarkedet er veldig sterkt, både sportslig og økonomisk, så det er så og si umulig for det brasilianske markedet å konkurrere med dem, avslutter Liverpools siste nyervervelse.