Cavalieri klar for Liverpool

Den 25-årige keeperen Diego Cavalieri er nå offisielt klar for Liverpool FC, etter at han i dag signerte en fireårskontrakt med de røde. Liverpool har akspetert bud på Guthrie, Carson på vei vekk.

Diego Cavalieri sikret i dag overgangen til Liverpool FC og signerte en fireårskontrakt med de røde. Rafael Benítez bekreftet i går at Liverpool hadde signert en ny keeper, og Cavalieri snakker nå ut som overgangen.

Som enkelte meldte om så har keeperen allerede trent med sine nye lagkamerater, og kan til og med være aktuell for spill i morgendagens kamp mot Tranmere, melder Setanta Sports.

Verken Liverpool eller Palmeiras har offisielt bekreftet hva overgangssummen vil ligge på, men Diego Cavalieri har allerede sagt farvel til Palmeiras-fansen.

- Jeg er veldig takknemlig for den muligheten Palmeiras ga meg. Jeg har alltid følt at je ghar blitt støttet av både fansen, spillerne, de ansatte og direktørene. Palmeiras vil være i mitt hjerte for alltid, uttaler den 193 centimeter høye målvakten til Globoesporte.

Rapportene tyder på at overgangssummen ligger på £3M, noe Liverpool finansierer ved salget av Charles Itandje, mest sannsynlig til Galatasaray, samtidig som Scott Carson nå kan forlate klubben om noen klubber kommer med et godt nok bud.

Carson på vei vekk, Guthrie-bud akspert
Akkurat det kjører Liverpool Echo en eksklusiv sak på i formiddag. Rafael Benítez skal være lysten på å få solgt engelskmannen så fort som mulig for å få nok midler til å kunne stable på beina et bud for Robbie Keane.

Han får også hjelp fra Newcastle, som har fått et bud aksptert på Danny Guthrie. Budets størrelse skal ikke være kjent, men Kevin Keegan er lysten på å innlemme 21-åringen i troppen sin snarest mulig.

Avisen påstår også at Liverpool har to bud inne fra Premier League-klubber på Scott Carson, som ikke vil være villig til å sitte på benken eller bli lånt ut enda en sesong. Stoke City er nevnt tidligere, men det hersker tvil rundt hvorvidt den nyopprykkede klubben kan legge de minimum £6M på bordet som Liverpool-forlanger for Carson, etter man har senket dette prisforlangende fra opprinnelige £10M.