Cavalieri og Babel med spilletid i sikte

Diego Cavalieri ser frem til å spille i Carling Cup. Han vet at Pepe Reina blir vanskelig å danke ut. Ryan Babel håper de røde får revansje for ligatapet mot Tottenham.

Diego Cavalieri håper å få en ny sjanse mellom stengene mot Tottenham i Carling Cup. Brasilianerens eneste obligatoriske førstelagskamp kom i 2-1-seieren mot Crewe i forrige runde.
  
- Det var en veldig god følelse å spille den kampen, uttaler Cavalieri til Liverpoolfc.tv.
  
- Selv om jeg hadde spilt noen kamper i pre-season, var det debuten min. Det var veldig spesielt å spille foran supporterne våre på Anfield.
  
- Det var min første kamp for en topp europeisk klubb, og jeg vil ha det minnet i mitt hjerte for resten av livet mitt. Forhåpentligvis vil jeg få litt mer spilletid i fremtiden.
  
- Anfield er et fantastisk stadion. Supporterne er ville etter Liverpool, og det gir deg en fantastisk følelse å vite at de støtter deg hele tiden.
  
- Jeg nyter livet i Liverpool. Sesongen har gått meget bra så langt. Vi gjør det svært bra i Premier League og Champions League, og forhåpentligvis vil dette fortsette resten av sesongen.
  
- Det er en følelse i garderoben at hvis vi fortsetter å arbeide så hardt som vi gjør, kan vi oppnå våre mål ved sesongslutt. Det er å vinne trofeer. 

Turen til White Hart Lane betyr at Cavalieri vil komme ansikt til ansikt med en god kamerat - Spurs-keeper Heurelho Gomes. 
- Jeg kjenner Gomes fra Brasil, og det vil bli hyggelig å se ham igjen.

- Det er alltid fint å se gamle venner. Han er en veldig god målvakt. Han er en fantastisk person, og han er en god venn. 
  
Den tidligere Palmeiras-keeperen har spilt på gamle Wembley før, men ønsker svært gjerne å spille i finalen i årets Carling Cup på det nye stadionanlegget.
  
- Det ville være flott om vi kunne komme til Wembley denne sesongen.

- Jeg har spilt på gamle Wembley før, i privatkamp mot England, men ikke på den nye. Det ville være fantastisk for alle spillere om vi kunne gå hele veien til finalen og vinne den.
  
Cavalieri har en vanskelig oppgave i å frariste Pepe Reina plassen mellom stengene. Keeperne har imidlertid blitt godt kjent. De deler for eksempel hotellrom på borteturene. 
- Pepe er en veldig hyggelig mann som ønsket meg velkommen da jeg først kom til klubben.

- Jeg beundrer ham, og han respekterer også meg. For meg er Pepe en av de beste i verden. Han er fortsatt ung, men har masse erfaring.
  
- Hans konsentrasjon og posisjonering er fantastisk, og jeg er veldig glad bare for å ha muligheten til å arbeide med ham og forbedre meg.
  
- Jeg kjenner mine ferdigheter som en målvakt. Hvis jeg jobber hardt, håper jeg en dag på en mulighet her. Jeg visste, da jeg kom hit, hvor hard oppgaven ville være å konkurrere med Pepe.
  
Oppgjøret mot Tottenham skal ha en vinner. Dersom kampen står uavgjort etter 90 minutter, må det straffesparkkonkurranse til. Pepe Reina er kjent for å være en mester i å redde straffespark, og Cavalieri får alltid noen tips på forhånd.
  
- Vi utveksler alltid informasjon før kampen. Vi har også en god keepertrener i Xavi Valero. Han vil gi oss informasjon om motstanderen.

Babel håper på revansje
Liverpool tapte 1-2 mot Tottenham i ligaen for elleve dager siden, i en kamp de røde dominerte og skapte de fleste sjansene. Ryan Babel håper Liverpool får revansje. Nederlenderen kan komme til å spille fra start, og tror spillerne som får sjansen mot Tottenham vil være ute etter å imponere Rafael Benítez for å være nærmere en plass i startoppstillingen i de kommende kampene.
 
- Jeg tror det vil være en lettelse for de spillerne som ikke spiller mye akkurat nå å vise hva de kan gjøre i denne turneringen, sier Babel til Liverpoolfc.tv.
  
- Det vil være bra for andre spillere å komme inn på laget. Vi ønsker definitivt å vinne Carling Cup hvis mulig.
  
- Jeg tror laget vil ha revansje for da vi tapte for dem et par uker siden. Det var unødvendig å tape poeng mot dem fordi vi styrte spillet og skapte en rekke sjanser, men vi klarte ikke å score det andre målet. Forhåpentligvis vil vi slå dem denne gang.  
  
Babel mener dessuten at seirene mot Manchester United og Chelsea vil gi Liverpool et godt grunnlag for resten av sesongen.
  
- Jeg tror at kampene vi har spilt mot de andre topplagene vil utgjøre en forskjell på slutten avsesongen.
  
- Vi har allerede slått Manchester United og Chelsea. Forhåpentligvis kan vi også ta poeng fra Arsenal. Vi prøver ikke å se på andre, men fokusere på oss selv.
  
- Det er klart at de neste månedene vil bli svært viktige. Vi har mange kamper å spille, men det er veldig viktig å holde alle i form og forsøke å vinne de fleste kampene vi spiller.