Chelsea akter å legge inn bud på Torres

Ifølge The Times skal en av Liverpools to amerikanske eiere være villig til å lytte til bud på Fernando Torres, og det rapporteres at dette er en situasjon som Chelsea vil forsøke å utnytte.

Seriøse engelske aviser som The Times, The Independent og The Guardian melder alle i dag at Chelsea akter å legge inn et offisielt bud på Fernando Torres. Roman Abramovich skal ha lovet London-klubbens nye manager, Luiz Felipe Scolari, at penger er ingen hindring når han nå skal forsterke en allerede solid stall. Torres er slett ikke alene på Chelseas liste over mulige transfermål. Der står også karer som Robinho og Franck Ribéry, mens Scolari selv skal ha foreslått Kaká og Deco.

Mest bekymringsfullt sett med Liverpool-øyne er imidlertid rubelklubbens higen etter Torres. Ifølge The Times har Chelsea fått signaler om at en av Liverpools to amerikanske eiere skal være villig til å selge Torres dersom prisen er den riktige. London-klubben håper nå å utnytte striden mellom Tom Hicks og George Gillett til sin fordel i denne saken. Et eventuelt Torres-salg vil neppe falle i god jord hos Rafael Benitez, og en slik handling vil også skape opprør blant klubbens supportere. Torres selv har heldigvis uttalt at han akter å bli på Anfield, etter at han skrev under på en seksårskontrakt med Liverpool for ett år siden.