City har ikke forhørt seg om Torres

Manchester City avviser at de har vært i kontakt med Torres, hans representanter eller Liverpool FC. Torres trives i Liverpool og drømmer om Balon d'Or.

Det har versert rykter i spansk presse om at Manchester City hadde kommet med en henvendelse på Fernando Torres, men dette avviser en talsmann for de lyseblå.
- På ingen tidspunkt har noen fra Manchester City eller representanter for klubben kontaktet Fernando Torres, hans representanter eller Liverpool Football Club, sier en talsmann for Manchester City til Daily Telegraph.

Torres drømmer om Balon d'Or
Fernando Torres er trolig en svært god kandidat i kampen om "Balon d?Or" - Gullballen - eller også kjent som "European Footballer of the Year" etter å ha scoret 33 mål i Premier league forrige sesong. Dessuten scoret spissen vinnermålet for Spania i EM-finalen. Han vil få skarp konkurranse fra Cristiano Ronaldo og Lionel Messi når prisvinneren offentliggjøres i desember.
- Da jeg så utdelingen av Balon d'Or på tv, så jeg spillere som Zinedine Zidane, Ronaldinho og Kaka, uttaler Torres til L'Equipe.

- Jeg trodde at det trofeet var for spillere fra en annen galakse. Nå er jeg blant kandidatene, og jeg kan ikke tro det.

- Å vinne prisen vil være som å bestige toppen av Everest og ta på himmelen.

Torres påpeker igjen gleden av å spille for Liverpool.
- Jeg er bekvem i England. Jeg ønsket så svært gjerne å spille der for å oppleve Premier League. I Liverpool har jeg startet mitt andre liv. Det er stort.