Crouch blir Pompey-spiller i morgen

Peter Crouch skal gjennomføre sin legetest på Fratton Park i morgen tidlig, og om alt går bra blir han presentert for pressen som Portsmouth-spiller i morgen ettermiddag.

Peter Crouch vil bli presentert som Portsmouth-spiller i morgen. Det melder Press Association. Angrepsspilleren vil ifølge PA gjennomføre legetesten på Fratton Park i morgen tidlig (andre kilder melder at legetesten vil tas i dag), og dersom den går greit vil han signere en kontrakt med sydkyst-klubben for deretter å bli presentert for media utpå ettermiddagen. Det skal være lagt opp til en pressekonferanse på Fratton Park fra klokken 14.00 (skandinavisk tid) i morgen.

Liverpool og Portsmouth har som kjent blitt enige om en overgangssum som kan gi Liverpool rundt £11M, og Crouch har også kommet til enighet med Pompey om de personlige betingelsene.

Peter Crouch spilte 140 kamper og gjorde 42 mål i sine tre sesonger som Liverpool-spiller.

- Crouchy er en kvalitetsspiller, og han vil være en fantastisk signering for oss. Han er en flott gutt, og det skal bli spennende å se ham sammen med Jermain Defoe, uttaler Pompey-manager Harry Redknapp til lokalavisen The News.