Crouch gleder seg til Chelsea

Peter Crouch understreker at de røde fortsatt har langt igjen i CL, mens Portsmouth gjerne vil kjøpe ham. Reservelaget avslutter i Wrexham. Trapattoni håper å overtale Steve Finnan.

Ser fram til Chelsea
Peter Crouch fulgte Chelsea som guttunge, sammen med sin far, men nå vil den lange spissen håpe at Liverpool kan sende de blå fra Stamford Bridge ut av Champions League. Nok en semifinale de to lagene i mellom vil bli spilt om to og tre uker, men forskjellen fra tidligere er nå at runden avsluttes i London.

- Det var en fantastisk seier, men når alt kommer til alt er det bare kvartfinalen og det er fortsatt tre kamper igjen, understreker Crouch som litt overraskende ble valgt fra start av Rafael Benitez mot Arsenal.

- Da Adebayor scoret undret jeg på om vi var ute. Jeg var blitt byttet ut og det var et slag i ansiktet da Arsenal utlignet, men vi greide å komme til tilbake slik vi har gjort det gang på gang tidligere.

- Vi gjorde det vanskelig for oss selv, men hatten av for Arsenal som er et glimrende lag. Du vet at de vil sette deg under press, men i de første 25 minuttene var det vanskelig å komme nærme dem. I andre omgang greide vi det og vi kunne vise hva vi er gode for.

- Nå må vi komme over dette før vi møter Chelsea, men det blir også noen enorme kamper. Vi har hatt overtaket tidligere i semifinaler mot dem, men det er ingen tvil om at de også er et glimrende lag.

- Vi ønsker ikke å sitte tilbake og være fornøyd med oss selv, vi ønsker også å vinne semifinalene.

Peter Crouch har fått et tilbud fra Liverpool om forlenging av hans nåværende kontrakt som løper ut i 2009, men spissen har så langt ikke skrevet under på noen ny avtale. Flere klubber skal være interessert i angriperen som ikke har fått så mye spilletid som han ville ha ønsket denne sesongen, og Portsmouth innrømmer nå at de vil være klare til å hente Crouch hvis det skulle bli aktuelt.

- Det vil bli mange som er interesserte hvis Crouchy blir tilgjengelig, bekrefter manager Harry Redknapp.

- Han er en god spiller, og jeg liker ham. Hvis Liverpool skulle beslutte å selge ham vil det være mange klubber som vil være ute etter ham.


Reservene til Wrexham
P.g.a. umiddelbare utbedringer av den slitte gressmatta på The Halliwell Jones Stadium i Warrington, hvor Liverpools reserver denne sesongen har spilt sine hjemmekamper, vil ligavinnerne til Gary Ablett måtte spille sine to siste kamper i Wrexham.

De spilles mot Manchester City førstkommende torsdag, og mot Wigan mandag 21.april.


Vil ha med Finnan
Gjennom sin assisterende manager Liam Brady vil den nye sjefen for det irske landslaget, Giovanni Trapattoni, forsøke å overtale Steve Finnan og Andy O?Brian til å omgjøre sin beslutning om å legge støvlene på hylla for Irland.

Finnan, som har 50 kamper og to mål for de grønne, offentliggjorde nylig at han framover kun ville konsentrere seg om klubbspill og Liverpool FC.