Crouch håper å beholde plassen

Peter Crouch håper han gjorde nok mot Birmingham til å beholde plassen på laget også i onsdagens semifinale mot Chelsea. Spissen lovpriser også Jermaine Pennants gode vingspill.

Peter Crouch hyller i dag Jermaine Pennant, for vingens meget gode kamp mot Birmingham, i et intervju med Liverpool Echo. Pennant ble kåret til banens beste spiller mot sin gamle klubb, og var arkitekten bak begge angrepene som resulterte i Liverpools to scoringer.

Crouch, som gjorde sitt 11.mål for sesongen på det første av disse, etter et fantastisk raid av Pennant, mener at han har vingen å takke for scoringen.

- Jermaine spilte utmerket. Absolutt helt fantastisk. Hver gang han fikk ballen skapte han farligheter. Slikt vingspill gjør at jobben som spiss blir mye enklere. Du vet at han vil utfordre backen og få lagt innlegg, uttaler Crouch til Echo.

- Slikt spill elsker jeg, og dette er hva gode vinger gjør, slår han fast.

Første omgang på St. Andrews var heller svak, men de røde viste seg fra en mye bedre side etter pause. Crouch gir Rafael Benitez og en liten taktisk genistrek æren for forvandlingen.

- Manageren forandret litt på ting ved å be Yossi Benayoun trekke inn mer sentralt og litt nærmere meg. Jeg syntes det fungerte mye bedre. Flere spillere hevet spillet sitt i andre omgang, og derfor spilte vi også mye bedre, slår spissen fast.

- Vi må være fornøyd med resultatet til slutt, ettersom vi ga oss selv en formidabel jobb ved å ligge under 2-0. Mot slutten kunne vi faktisk ha vunnet kampen. Jeg var godt fornøyd med å score, ettersom det fikk oss inn i kampen igjen. Etter scoringen min tok vi kontroll over kampen, og fortjente til de grader utligningen, mener Crouch.

Den lange spissen håper nå at Rafael Benitez finner plass til ham i startoppstillingen i onsdagens semifinale mot Chelsea.

- Selvsagt håper jeg på det. Du vet aldri med vår manager. Han kan forandre på ting, eller han kan fortsette med det samme laget. Jeg syntes jeg spilte bra mot Birmingham, og det ville vært flott om det hadde vært nok til å beholde plassen i startelleveren, avslutter han.