Crouch ofres for å sikre Barry?

Birmingham Mail hevder at Liverpool og Aston Villa er i ferd med å bli enige om en avtale der Gareth Barry blir Liverpool-spiller mot at Aston Villa får Peter Crouch og £8M som kompensasjon.

Aston Villa-manager Martin O'Neill bekrefter nå til Villas offisielle nettsted at Liverpool har lagt inn et konkret bud på Gareth Barry. O'Neill hevder at Anfield-klubben har tilbudt en rekke spillere i bytte mot Barry.

- Liverpool har ikke kommet med et rent pengebud. De har kommet med et bud som innebærer at vi kan velge mellom flere spillere i bytte, uttaler O'Neill.

En av disse skal ifølge Birmingham Mail være Peter Crouch. Avisen hevder at O'Neill skal være villig til å bytte Barry mot Crouch. Birmingham Mail hevder at Villa vil få Crouch og £8M for Barry, i en avtale som hevdes å være verdt hele £14M. Crouch verdsettes i så tilfelle altså til £6M.

Dette skal klubbene ha kommet frem til etter å ha sittet i forhandlinger helt siden Liverpool la inn sitt bud på Barry i går. Birmingham Mail hevder at forhandlingene mellom klubbene nå har kommet svært langt, og at man er nær ved å komme til enighet.

Barnes engasjerer seg i Share Liverpool FC
Liverpool-legenden John Barnes følger i fotsporene til karer som Phil Thompson og John Aldridge ved å engasjere seg i Share Liverpool FC, organisasjonen som ønsker at supporterne skal eie Liverpool FC.

- Det som har skjedd på styrenivå den siste tiden har gjort meg trist, og jeg mener det er på tide med en forandring. Liverpool FC er en del av lokalsamfunnet, og det ville vært flott om supporterne kunne ha drevet klubben. Derfor jeg er glad for å kunne støtte Share Liverpool FC. Dersom demokratisk eierskap fungerer i klubber som Barcelona og Bayern München, hvorfor skulle det ikke fungere her, uttaler Barnes til Mirror.