Crouch presentert for Pompey

Under en pressekonferanse i dag ble Peter Crouch presentert som Portsmouth-spiller, og spilleren luftet samtidig noen av sine tanker rundt sin nye klubb.

Under dagens pressekonferanse, vist direkte av Sky, hvor Peter Crouch offisielt ble presentert som Pompey-spiller, uttalte spilleren selv at han har kommet til en klubb i progresjon, og at han tror han vil spille sin beste fotball noensinne i tiden fremover.

- Det er fantastisk å være tilbake her, og klubben er i fremdrift. Jeg har jobbet her før, og han (Harry Redknapp, journ.anm) får det beste utav meg. Jeg er fornøyd med å være tilbake. Det beste er fortsatt foran meg i min karriere, og det vil komme her i Portsmouth.

- De har bygget et godt lag her, og store forandringer har blitt foretatt. Klubben er ugjenkjennelig fra sist jeg var her. Det er et veldig sterkt lag som kan konkurrere mot hvem som helst. Klubben beveger seg fremover, konkluderte Crouch foran et samlet pressekorps.

Overgangssummen betalt for Crouch rapporteres å kunne komme opp i £11 millioner, avhengig av klausuler i kjøpsavtalen. Dermed er det klart at det ble med tre år i Liverpool for den lange engelskmannen, som spilte 134 kamper og scoret 42 mål i sin tid på Anfield.