Crouch vil bli i Liverpool

Peter Crouch har ikke hørt noe som helst fra andre klubber i dette transfervinduet, og regner med å bli i Liverpool. I alle fall ut sesongen. Avspark flyttet for reservelagskampen mot Man Utd.

Peter Crouch sier til Liverpool Echo i dag at han ønsker å fortsette karrieren på Anfield. Nå håper han at alle spekulasjonene om at han er på vei bort fra klubben snart skal ta en ende.

- Alle prater om at jeg er i samtaler med andre klubber. Kanskje er det fordi jeg ikke spiller hver kamp? Men i en klubb som Liverpool vil du aldri få spille hver kamp. Jeg har etter hvert skjønt at det ikke fungerer slik i en klubb som denne, mens jeg kanskje hadde fått spilt hver kamp i en annen klubb. Men i Liverpool er vi med og konkurrerer om ting, og jeg ønsker helt klart å være med på å vinne trofeer, sier £7M-spissen.

I løpet av transfervinduet nå i januar har Crouch blitt linket både til Portsmouth og Manchester City. Men han insisterer på at ingen av de to klubbene har tatt kontakt, og han forventer å fullføre sesongen med Liverpool.

- Jeg har ikke hørt noe fra noen annen klubb. Ingen har tatt kontakt med klubben, og ingen har tatt kontakt med meg. Det er mye spekulasjoner ute og går, og det er trolig på grunn av at jeg ikke spiller hver kamp. Men forhåpentligvis får jeg spille flere kamper i siste halvdel av sesongen, og da vil disse ryktene forsvinne, avslutter Crouchy.

Avspark flyttet i reservelagskamp
Warrington Wolves melder på sine nettsider at Liverpools reservelagskamp mot Manchester United på Halliwell Jones Stadium tirsdag 26.februar vil sparkes i gang en halvtime senere enn opprinnelig fastsatt. Nytt avsparktidspunkt er klokken 20.30 skandinavisk tid.