Dagens trekning går direkte på TV

I dag rettes alle øyne mot Nyon i Sveits, der trekningen av 1/8-finalene i Champions League foretas klokken 12.00. Trekningen blir vist direkte både på Eursport og Viasat Sport.

Ti av lagene som nådde 1/8-finalene i fjor, har også gjort det i år. AC Milan, Sevilla, Celtic, Schalke, Olympiakos og Fenerbahce er lagene som glimrer med sitt fravær i forhold til forrige sesong. Disse har blitt erstattet av Panathinaikos, Sporting Lisboa, Atletico Madrid, Vilarreal, Bayern München og Juventus.

De åtte gruppevinnerne er seedet i trekningen, og skal møte en av gruppetoerne i 1/8-finalen. Klubber fra samme land kan ikke trekkes mot hverandre. Gruppevinnerne kan heller ikke trekkes mot gruppetoerne fra samme gruppe. Gruppetoerne må spille første kamp i 1/8-finalen på hjemmebane.

Liverpool kan altså møte et av følgende lag: Inter, Sporting Lisboa, Villarreal, Lyon eller Real Madrid.

Liverpool spiller 1/8-finale på bortebane 24. eller 25. februar, mens hjemmekampen går  10. eller 11. mars.

Gruppevinnerne: AS Roma, Panathinaikos, Barcelona, Liverpool, Manchester United, Bayern München, Porto, Juventus.

Gruppetoerne: Chelsea, Inter, Sporting Lisboa, Atletico Madrid, Villarreal, Lyon, Arsenal, Real Madrid.

Dersom du ikke har anledning til å se dagens trekning på Eurosport eller Viasat, eller følge den på nettet via uefa.com eller liverpool.no, kan du få trekningsresultatet tilsendt på SMS så snart Liverpools motstander har kommet opp av skåla. Da må du i så fall sende LFC UPDATE START til 2180.