Daily Post: - Ingen enighet om Alonso

Daily Post hevder at Liverpool og Juventus slett ikke har kommet til enighet om en overgangssum for Xabi Alonso, selv om man i Italia påstår det motsatte. Maik Taylor blir i Birmingham.

Ifølge Liverpool Daily Post medfører det ikke riktighet at Liverpool og Juventus har blitt enige om en overgangssum for Xabi Alonso. Det var den italienske avisen Il Corriere dello Sport som i går skrev at klubbene hadde blitt enige om at Juventus skal betale £14.2M for midtbanespilleren.

- En eventuell overgang for Xabi Alonso vil sannsynligvis ikke finne sted før EM er ferdig. Rapporter i Italia i går antydet at Liverpool hadde blitt enige med Juventus om en overgangssum på £14.2M. Det stemmer ikke. Liverpool verdsetter Alonso til £16M, og har fortsatt til gode å motta noe offisielt bud fra Juventus på spilleren, skriver Daily Post.

Taylor blir i Birmingham
Liverpool strever med å finne en ny andrekeeper. Bordeaux-keeper Ulrich Rame har som kjent takket nei til en overgang til Anfield-klubben, og nå melder Sky Sports at en annen sisteskanse som Liverpool har jaktet, Maik Taylor, har skrevet under på en ny kontrakt med sin klubb, Birmingham. Veteranen har satt navnetrekket sitt på en ny toårskontrakt på St. Andrews, og det blir dermed ingen Bosman-overgang verken til Liverpool, Everton eller Stoke, som alle er klubber som har ønsket keeperen velkommen i sin stall.