Daily Post tror Keane kommer

Liverpool Daily Post tror Robbie Keane blir rød i neste uke til tross for at Tottenham har ikke akseptert bud på spilleren. HSV forbereder bud på Voronin. Gjenkjøpsklausul på Carson?

Liverpool Daily Post er nærmest sikre på at Robbie Keane kommer til å bli Liverpool-spiller neste uke, selv om Tottenhams formann Davy Levy i går uttalte at de hadde klaget Liverpool inn for Premier League grunnet uakseptabel oppførsel i jakten på spissen. Dessuten kom det fram at Spurs ikke har akseptert bud på den irske landslagsspilleren.

Lokalavisen skriver at Robbie Keane overgang fra Tottenham til Liverpool nesten er i boks. Visstnok gjenstår det kun formaliteter.

Tottenham-manager Juande Ramos gjorde det klart tidligere i uken at White Hart Lane-klubben kunne være villig til å selge 28-åringen for å få balanse i regnskapet. Rafael Benítez vil være henrykt over å kunne sikre seg spilleren som har vært den de røde har ønsket seg som erstatter for Peter Crouch. Overgangen kan koste Liverpool inntil £20M avhengig av diverse kriterier.

HSV ønsker Voronin
I går meldte The Mirror at Andriy Voronin kan bli solgt tilbake til en tysk Bundesliga-klubb. Liverpool Daily Post hevder det er Hamburger SV som forbereder et bud på omkring £3M for ukraineren.

Gjenkjøpsklausul på Carson?
Tabloidavisen The Mirror opplyser at Liverpool har sikret seg en gjenkjøpsklausul på Scott Carson.