Dalglish ikke til Florø likevel

Kenny Dalglish har blitt nødt til å trekke seg fra årets Fotballfestival i Florø. Mark Wright har blitt hentet inn som erstatter.

Årets fotballfestival i Florø har blitt en attraksjon fattigere, etter at Kenny Dalglish dessverre har meldt avbud. Mange vil nok, med rette, hevde at King Kenny var selve hovedtrekkplasteret under årets Fotballflora, og avbudet kommer nok som en stor skuffelse både for arrangøren og de mange røde supporterne som har planlagt å besøke festivalen.

- Det som ikke er så kjekt er at Kenny Dalglish har meldt avbud. Han er vert for et arrangement der forpliktelsene hans er flyttet fram fra søndag 13. til lørdag 12. juli - og dermed ryker besøket i Florø denne gang, heter det i en melding på festivalens offisielle nettsider.

David Fairclough og Tage Herstad, som fikk i stand avtalen med King Kenny, er selvsagt skuffet, men Dalglish har lovet Herstad å komme ved neste anledning.

Mark Wright erstatter Kenny
Mark Wright, den legendariske Liverpool-stopperen som bar kapteinsbindet både for klubb og landslag (England) har blitt hentet inn som erstatter for Dalglish.

Alan Kennedy jobber for øvrig fortsatt med å få John Barnes, samt David Speedie og Dean Saunders, til årets Fotballflora, meldes det på festivalens nettsider.

Kenny Dalglish har meldt forfall til årets fotballfestival i Florø, men har lovet Tage Herstad (t.h.) å kaste glans over festivalen ved neste anledning.