Dalglish med kritikk av eierne

Kenny Dalglish mener det er på høy tid at Tom Hicks og George Gillett begynner å tenke på hva som er best for Liverpool FC. Gerardo Bruna fikk sine første minutter i U17-EM.

Kenny Dalglish sier i sin faste spalte i LFC Magazine at det er på høy tid at klubbens eiere legger stridsøksen til side, og enes om en løsning som er til det beste for klubben. Liverpool-legenden frykter at nye spillere vil vegre seg for å komme til Anfield så lenge det råder full uenighet på styrerommet.

- Denne striden kan ikke fortsette mye lenger. Skal man finne noe positivt med semifinalenederlaget for Chelsea, så må det kanskje bli at eierne uten en finale i Moskva å tenke på vil få tid til å sette seg ned å komme frem til den løsningen som er best for klubben, sier Dalglish.

- Spillerne rundt om i Europa begynner snart å vurdere hvor de ønsker å spille neste sesong, og det er ikke fair overfor Rafa Benitez at han må gå inn i forhandlinger med den ene armen låst på ryggen. Ute på banen er vi en attraktiv klubb, men med det som skjer utenfor banen vil spillere være reserverte med tanke på å komme hit. Det er fortsatt interne stridigheter som må løses.

- Fra hvem skal Rafa få tillatelse til å kjøpe en spiller? Hvem bestemmer det, og hvem skal forhandle frem avtalen?

Dalglish insisterer på at Benitez må få en avklaring raskt, dersom han skal klare å sikre seg spillerne han trenger foran neste sesong.

- Jeg håper denne saken blir løst raskt. Både Tom Hicks og George Gillett uttalte at Liverpool FC betydde mer for dem enn bare en investering med tanke på profitt da de kjøpte klubben. Nå er det på tide at de beviser det, ved å ta ansvar for situasjonen klubben befinner seg i.

- Det eneste som betyr noe nå er at man kommer frem til en god løsning og lar manageren få hente inn sine nye spillere før sommertreningen starter, avslutter Dalglish.
 
Innhopp for Bruna
Gerardo Bruna kom på banen etter 64 minutter og spanjolene utlignet til 3-3 tre minutter senere da Spania og Frankrike delte poengene i kveldens gruppespillkamp i U17-EM i Tyrkia. De to lagene topper gruppe B med fire poeng før siste kampdag i gruppespillet lørdag.