Dalla Valle imponerte da U18 knuste Bury

Et meget godt innhopp av Lauri Dalla Valle de siste 45 minuttene snudde kampen for Liverpool U18, og bidro sterkt til at de røde knuste Bury med hele 5-1 i en treningskamp i helgen.

Liverpool U18 knuste Bury, og vant hele 5-1 i sin andre treningskamp for sesongen, melder Liverpoolfc.tv. David Amoo gjorde to av målene, i en kamp der Thomas Ince (sønn av Paul Ince) gjorde sin debut, og hvor Lauri Dalla Valle spilte en meget god andreomgang som han rundet av med å score ett mål. Tyskeren Marvin Pourie og Adam Pepper scoret også for de røde. Sistnevnte på et vakkert frispark.

- Det var en meget oppmuntrende forestilling av guttene. Holdingene i spillergruppen har vært strålende etter at spillerne kom tilbake fra ferie. Alle jobber virkelig hardt på trening, og det vises ute på banen at de trives med fotballen nå, uttaler trener Hugh McAuley.

- Jeg er fornøyd med at David gjorde to mål, og det var flott at Thomas fikk sin debut. Han er en talenfull ung gutt, og planen var å la ham spille en halvtime, forteller McAuley.

- Det stod 1-1 ved pause, etter at Marvin Pourie hadde gitt oss ledelsen. Bury utlignet på et straffespark.

- Bury jobbet hardt i første omgang, og nektet oss rom. Men Lauri Dalla Valle snudde kampen for oss. Han gjorde en meget god figur etter at han kom inn i pausen.

- Skoleguttene John Flanagan og Karl Clare fikk også spilletid, mens U16-keeper Ben Robinson stod bra i mål.

- Vi skal nå spille to hjemmekamper, mot Plymouth Argyle 26.juli og Bradford City 2.august, før vi reiser til Spania og Villarreal-turneringen. Vi ser virkelig frem til denne turneringen, hvor vi får mulighet til å teste spillerne mot lag som Real Madrid og Barcelona, avslutter McAuley.

Liverpools lag mot Bury: Ben Robinson (U16), Jack Metcalf, Shane O'Connor (Jack Flanagan 75), Ikke navngitt prøvespiller, Joe Kennedy, Michael Roberts, David Amoo, Patjim Kasami, Marvin Pourie (Lauri Dalle Valle 45), Adam Pepper, Alex Cooper (Thomas Ince 45, Karl Clare 75).

Legg spesielt merke til at U18 benyttet en ikke navngitt spiller i denne kampen. Denne spilleren oppholder seg for tiden i Liverpool på prøvespill.