Dalla Valle klar for Melwood

Dalla Valle trente for første gang med reservelaget på Melwood i går. 17-åringen er belønnet med proffkontrakt. Putterill og Pölöskei på krykker. Ingen deltagelse i Lancashire FA Senior Cup.

Det finske nettstedet karjalainen.fi skriver at Lauri Dalla Valle trente med reservelaget for første gang på Melwood i går. Angriperen kom fra Jippo i januar og fikk tilbud om en avtale frem til 2011, men kunne ikke skrive under på en proffkontrakt før han fylte 17 år 14. september. Nå kommer han til trene regelmessig med Gary Abletts mannskap på Melwood, og han er allerede i reservelagstroppen til treningskampen mot Chelsea på fredag. 
- I morges (i går) fortalte U18-trener Hughie McAuley meg det. Jeg er henrykt, forteller Lauri Dalla Valle.

- Jeg vil fortsette å jobbe hardt og forhåpentligvis forbedre meg så mye som nylig.

Liverpool-speider Ian Barrigan er ikke overrasket over at Dalla Valle har blitt hentet opp på Melwood.
- Han har spilt virkelig bra. Derfor er jeg ikke overrasket over at han er tatt opp på Melwood. Han er virkelig ung til å spille for reservene, og han kommer til å være en av de yngste spillerne på Melwood, uttaler Barrigan.

Lauri Dalla Valle hadde en samtale med Rafael Benítez, Sammy Lee og Gary Ablett om å trene på Melwood etter at spilleren kom tilbake til Liverpool fra en privatlandskamp for Finland U19 mot Sverige U19 for to uker siden. Benítez uttalte at han var virkelig fornøyd med fremgangen Dalla Valle har vist, og håpet at han kunne komme til Melwood så fort som mulig.

Putterill og Pölöskei på krykker
Liverpool.no var til stede på Melwood i dag da Lauri Dalla Valle ankom for å trene med reservelaget. Både Ray Putterill og Zsolt Pölöskei ble observert på krykker. Putterill skal ha pådratt seg en hofteskade under pre-season, og har vært i USA for operasjon. Han er nå utstyrt med rygg- og hoftestøtte. Begge spillere forventes å få et langvarig opphold på sidelinjen. Tidligere har vi rapportert at Pölöskei er ute til januar.

Ingen deltagelse i Lancashire FA Senior Cup
Liverpools reservelag tapte knepet 2-3 mot Manchester Uniteds reservelag i finalen av Lancashire FA Senior Cup i juli. Denne sesongen kommer ikke de røde til å delta. Det er klart etter at trekningen for 1. og 2. runde er foretatt.